AAgnieszk 13.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam! Mam kolejne pytanko odnośnie Waszego pieknego domku, otóż ciekawi mnie jak dom jest ustawiony względem stron świata? Jestem na etapie tworzenia swojego projektu i też wychodzi mi jedna sypialnia od północy.. czy jesteście z takiego rozwiązania zadowoleni, jesli strony świata są w Waszym przypadku takie jak myślę czyli wjazd do domu od północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 14.06.2006 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Agnieszko Otóż nie Wjazd do domu jest od południa natomiast rzeczywiście nasza sypialnia jest od północy, od strony ogrodu. Jesteśmy z takiego rozwiązania bardzo zadowoleni gdyz latem wstajemy o takiej porze jak chcemy, a nie kiedy nas słońce budzi Dodatkowo sypialnia jest nawet w upalne dni najchłodniejsza Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andżelka 15.06.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam!Przyłączam się do grona zachwyconych. Pierwszy raz zdecydowałam się wyrazic swoje zdanie, ponieważ naprawdę jest super. Ja dopiero wybieram projekt, więc daleka droga do urządzania, ale mam nadzieję że w przyszłości będę mogła poszczycic się równie pięknym domkiem. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Jeszcze raz GRATULACJE - piękny domek. Mam małe pytanko dotyczące okien w jadalni, na jakiej wysokości są parapety, bo ja mam zaprojektowane w świetle okna na wysokości 52cm od podłoza i obawiam się, ze to zbyt nisko i chcę podnieść na 60cm, bo też planuję w tym miejscu stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 21.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Marcinie A co z ogrodzeniem, gotowe? Jesli tak, to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 22.06.2006 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dzióbku Górna płaszczyzna parapetu w jadalini znajduje się na wysokości 64 cm Ewo Ogrodzenie jest na wykończeniu, słupki otynkowane, wypełnienie zamówione, powinno być za 2 tygodnie. Zdjęcia rzecz jasna zrobię Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dzióbku Górna płaszczyzna parapetu w jadalini znajduje się na wysokości 64 cm Tak mi się wydawało, dzięki za odpowiedz chyba też podniosę do tej wysokości, bo cały czas mi się wydaje, że 52 to ciut za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DecemberKa 23.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Piękne wnętrza. Bardzo inspirujące! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Jakie macie płytki w kuchni i przy schodach na podłogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 23.06.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam,w kuchni i w korytarzu są płytki z serii fontana bismantova firmy Ceramika d'imola. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaksa 30.06.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam Gratulacje Wasze wnetrza sa super. Mam pytanko moge poprosic o wymiary waszych okien w jadalni, salonie kuchni. Super wygladają, własnie kilka postów wczesniej wyczytałam na jakiej są wysokości. My w naszym domku planujemy duże okna ...tak nam sie wydaje i łatwiej by nam się było zorientować wiedząc jaki macie wymiary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 03.07.2006 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 WitajWymiary okien to:- kuchnia 150x120- jadalnia 3x 100x180- naroznik 2x 120x180- salon 3x 90x235pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 10.07.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Na działce wreszcie pojawił się z dawna oczekiwany płot. Koniec z wędrówkami psów sąsiadów http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/plot1.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/plot2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 10.07.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam Cię ponownie Wasz domek jest rzeczywiście jednym z ciekawszych jakie widziałam, mam ogromną prośbę o przesłanie namiarów na stolarza, który robił meble z salonu. czy to ten sam od kuchni?? a przy okazji mógłbyś mi polecić jakiś tynkarzy, kafelkarzy, malarzy jestem z jaworzna i za kilka tygodni zaczynam wielkie urządzanie Pozdrawiam magda [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 11.07.2006 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witaj Magdo Niestety nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości bo: a) stolarz, który robił mi meble w salonie (nb nie ten sam co w kuchni) siedzi teraz na robotach w UE, b)całą wykonczeniówke robiła mi jedna ekipa, która jest zawalona zleceniami do końca przyszłego roku, nic nowego niestety nie wezmą. tak że z polecania niesety nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.07.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Na działce wreszcie pojawił się z dawna oczekiwany płot. Koniec z wędrówkami psów sąsiadów oryginalny!!!!!!!!!! Jesli można - to poproszę o zdjęcie z dalszej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale bombowo wyszło Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 14.07.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam. Ogladam z zapartym tchem... jestem pod wrazeniem GRATULUJE!! DOMEK SLICZNY! Piskosch mam ogromna prosbe, czy moglbys napisac mi cos wiecej o ekipe budujacej u ciebie? Odpowiedz na [email protected] Dzieki serdeczne. Pozdrawiam. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 piskosch a czym masz wykończone murki ogrodzeniowe , to jakaś farba czy tynk kolorowany.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 piskosch czy mozna prosic o fotki z pomieszczen z kazdego konta ?? widzialem twoj domek w reklamie styropianu w kropki ocieplili gratis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts