Deamos 03.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ciekawy sufit, podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 witam dawno mnie nie było a tu jakie zmiany wszystko pięknie wygląda! gratulki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 03.04.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mebelki były robione na zamówienie przez stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gabinet wyszedl super. Mozesz sie podzielic namiarami na stolarza Gdzie kupowales ta lampe stojaca?? W jaki sposob masz montowana blache przed kominkiem?? Obnizales drewno pod blache?? Czy jesat naklejona na drewno? To jest nierdzewka?? Moge spytac gdzie kupowales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 06.04.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 WitajLampa stojąca jest firmy Massive, kupowalem ją przez internet w sklepie http://www.elekromag.pl. Blacha przed kominek była zamawiana w firmie, która zajmuje się robieniem m.in. balustrad inoxowych. Po blachą położone są "budżetowe" pytki, a na nie naklejona blacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 10.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/va/sg/kr3r/ps1yCP4YqIuN68B6tB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄThttp://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/rozowe%20pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 20.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gabinecik przecudowny piękne spokojne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus75 14.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, bardzo mi sie podoba Wasz dom, odważne kolory i wyczucie smaku przy urządzaniu wnętrz. Jestem pod wrażeniem zagospodarowania terenu zielonego, podjazdu i tarasu - bez przepychu ale fantastycznie wykończony, dopięty na ostatni guzik. Co do zdjęc, to skromność nieuzasadniona dla mnie wyglądaja na mega profesjonalne.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 20.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Gabinet ekstra. Co tu duzo mówic jak i reszta. Mogłabym w nim pracować. Tylko czemu kakus jest pod ręką, a kubek na samym brzegu? Czyżby tę książkę czytała akurat teściowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 20.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 witaj!! bardzo podobają mi się Twoje krzesła na tarasie na zewnątrz, możesz napisać gdzie kupione i ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 22.06.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Krzesła na tarasie to typowe meble ogrodowe do kupienia w "prawie" każdym tartaku. Ja kupowałem je gdzieś w okolicach Tarnowskich Gór (niesety gdzie dokładnie to już nie pamiętam), a kosztowały razem ze stołem 800 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamon 30.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jestem pod wrażeniem waszego domu. I otoczenia też. Salon teraz podoba mi sie bardziej niż w wersji pierwotnej. . Byłabym wdzięczna na namiary na stolarza, który wykonał meble kuchenne, ciekawe jak wzrosły ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ach i och. mnie tam nic nie przytłacza raczej bałabym sie ze cos popsuje . Gratuluje naprawdę. bedziecie dla mnie inspiracja A może Wam sie nudzi i rzucicie pomysł na mój dom. bo ja kompletna dupa jestem w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 09.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, bardzo ładny domek - podziwiam od kilku dni. Gdzieś doczytałam, że wasza działka ma 20x40m, czy tak? Nasza jest dokładnie taka sama i ciekawa jestem jakie wymiary ma dom - ja zamartwiam się, że działka za wąska a tu widzę jak ładnie się wkomponował wasz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam i dołączam się do gratulacji, naprawde dom wykończony w każdym detalu, ogrodzenie jak dla mnie bomba - numer stolarza zapisan aha małe pytanko czy oby 320 cm szerokość wjazdu jest wystarczająca?? jesli mozna prosic o aktualne zdjecia ogrodu, i male pytanie czy te miejsca wysypane kamyczkami lub korą zarastaja chwastami?? i jak sie sprawdza drewniany płotek - ogranicznik miedzy trawą a kamyczkami?? Pytam ponieważ tez planuje ogrod w podobnym stylu czyli iglaki, jakies ozdobne krzewiki i trawnik, brak kwiatow - co by roboty za duzo z tym nie było... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siora_rhcp 17.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dom cudeńko:) Super wykończony. Każdy detal przemyślany. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts