Sonika 21.02.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A ja mam pytanie odnośnie drzwi wewn. Jaki to model i jakie są ościeżnice - opaskowe? Czy myślisz, że ten przedstawiciel z Mysłowic byłby zainteresowany montażem w Krakowie? Może że jest tańszy? Nam za 6szt. modelu Italia + ościeżnica opaskowa powiedziano 12tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Zapomniałam jeszcze zapytać o meble kuchenne. Bardzo mi się podobają. Gdzie kupowałeś i jakie to drewno/kolor? Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meserchmit 21.02.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Bardzo ładny dom Powiem tak że jeżeli wszyscy tak będą podchodzić do budowania swoich mieszkań i ich wykańczania to w naszym kraju będzie niedługo jak w krajach skandynawskich ładnie i przyjemnie BARDZO BARDZO FAJNY DOMEK GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 22.02.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 soniko Drzwi to model Italia, a oscieżnice - Round Plus. My płaciliśmy za jedne drzwi około 1200 PLN ale to było jeszcze z 7% VATem. Byc moze gosciu z Myslowic, sprzeda wam drzwi - zadwoncie, w razie czego sluze telefone na priva. Kuchnia byla wykonywana na zamowienie u stolarza. Drzwi drewniane z litego drewna (chyba olchowego, ale nie jestem pewien), malowane na kolor czeresnia Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Dzięki.Oni dalej sprzedają z 7% vatem. To dlaczego nam wyszło tak drogo? Ile jest km z Mysłowic do Krakowa?Podaj proszę ten namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.02.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ile jest km z Mysłowic do Krakowa? Podaj proszę ten namiar na priv. ok. 70 km "autostradą" pół godzinki jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Dzięki Natka.To może przedstawiciel z Myslowic będzie zainteresowany montażem w Krakowie? Czekam teraz na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 22.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Marcinie ciągle oglądam Wasz domek i niezmiernie mi się podoba Proszę jeszcze o namiary i cenę płytek w holu.Czy one są w rzeczywistości bardziej brązowe czy lekko wpadają w pomarańcz?Mam jeszcze pytanko w temacie tynku strukturalnego.Czy nie brudzi się on szybciej niż gladkie ściany, szczególnie w obrębie kominka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 23.02.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam i odpowiadam Płytki w holu sa firmy Ceramica d'Imola seria Fontana Bosmantova. Kosztowały około 65 PLN/m2. W rzeczywistosci sa one bardziej brazowe. Tynk strukturalny na razie sprawuje sie calkiem niezle, nawet wokol kominka. Jest on pomalowany dosc ciemna farba, wiec zadnych zabrudzen nie widac. Byc moze sa one maskowane dzieki strukturze. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Najbardziej podoba mi się przemyślana gra świateł (my ten temat zupełnie pominęliśmy i bardzo teraz żałuję) - bardzo ciepłe i miłe wnętrza aż chce się wpaść na kawkę !!!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 09.03.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Jestem pod nieustannym wrażeniem-wszystko dokładnie przemyslane,dopracowane,szczegolnie kolorystyka,oswietlenie Dla mnie prawdziwy nr 1 na forum !!! Dzieki tym zdjeciom zdecydowałam sie na takie same panele i drzwi - uwazam je za b.dobry wybór Dzięki Marcinie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 09.03.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Jak dla mnie również wnętrza rewelacja. Bardzo spodobały mi się Wasze panele, mam jednak wątpliwości jakie są w codziennym użytkowaniu? Czy bardzo widoczne są na nich "koty"? Jakieś inne uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 09.03.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 bardzo podobaja mi sie schody czy moge zapytac jak nazywa sie ten kolor i czy podstopnie tez sa wykonane z drewna jak i stopnie?z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 14.03.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam po urlopie i odpowiadam.. Schody wykonane sa z drewna buk parzony i bejcowane na kolor docelowy. Kolor bejcy musze spawdzic w domu Podstopnice sa wykonane z tego samego drewna co stopnie Panele sprawuja sie o dziwo calkiem niezle w codziennym uzytkowaniu. "Koty" nie sa na nich widoczne. Z doswiadczenia do mycia nie uzywamy Pronto ani innych takich wynalazkow, poniewaz po nich widac na panelach smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.03.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Piękny domek!!! Baaaaaaaardzo w moim klimacie. Te kolorki waniliowo - czekoladowe plus trochę brudnej czerwieni to jest to! swietnie dobrane drewno i styl mebli w kuchni! Bardzo fajny pomysł z pokryciem ściany w kuchni - chyba go sobie zaadoptuję... Ale najpierw muszę zacząć budowę. Listwę do połączenia płytek z panelami mam taką samą u siebie w mieszkaniu i poza tym że troszeczkę się ściera z koloru to jest w porządku, bo jedyne rozwiązanie na łuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 07.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 JAKIEJ WIELKOŚCI MACIE OKNA NA PARTERZE? Właśnie siedzę nad swoim projektem i mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 07.04.2005 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Wszystkie dane z pamieci ale mniej wiecej powinno byc okOkno w kuchni - 120x120Okna w wykuszu - 110x150, parapet na wysokosci 60 cmOkna w narozniku - 120x150 parapet na wysokosci 60 cmOkna w salonie 3x90x235pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 07.04.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dzięki Ci wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 07.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Suuuper!Moje Gratulacje!Natychmiast zapisuje do 'ulubionych' zakładek do wielokrotnego ogladania i podziwiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 10.04.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Coś pięknego!!!! Gratuluję inwencji, pomysłów i odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts