piskosch 30.09.2005 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tak więc umieszczam zrobione na szybko dwa zdjęcia, które powinny wyjaśnić sprawy kostkowe http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kostka1.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kostka2.jpg PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 03.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 FAJNY DOMEK skopiowalem sobie zdjecia pokaze zonie tez jej sie spodoba PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Kamcia_ 03.10.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam,oprocz wczesniej prezentowanego kominka teraz widze calokształt :)Bardzo nam sie dom podoba i wewnatrz i zewnatrz.Maz widzial tylko foty, ja doczytuje szczegóły;).Gratuluje inwencji!Świetne rozwiązania, urzekło mnie światło i schody ..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Marcin - dzięki za zdjątka Z bliska ta kostka jeszcze lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 08.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witaj jaki masz kolor okien? Czy w srodku ten kolor jest taki sam? Jeszcze jedno pytanie czy okna sa drewniane? Piekny masz domek super dopracowany pozdr. Beata żona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.10.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Gratulacje! BArdzo ciekawy dom! Mówię to tym bardziej szczerze, że nie jestem zwolennikiem minimalizmu io stylu nowoczesnego. Jednak u Ciebie wszystko jest tak ładnie skomponowane i dopracowane, że mimo mojej niechęci do takiego stylu należą Ci się słowa uznania! Życzę powodzenia w dalszych pracach (o ile jeszcze takowe zostały do wykonania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A ja jeszcze chciałam powrócić do drzwi wewnętrznych - jaki to jest kolor i czy to są 80-ki czy 90-ki? Dzwoniłam do tego pana, któego numer mi kiedyś podałeś, ale on się już tym nie zajmuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 11.10.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Daroll Kolor okien to mahoń na ramiaku sosonowym. Ponieważ są to okna drewnanie to z obu stron są takie same Soniko Jeśli mnie pamięć nie myli to są to drzwi w okleinie "czereśnia", szerokość 80. Wszytkie informacje możesz znaleźć na stronie producenta http://www.dewro.pl Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 11.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Cudny domek i trawka gratuluje i wzdycham kiedy ja się tego doczekam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 14.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 piszesz ze w przedpokoju jest tynk strukt.'kornik'3 mm roztarty na krzyz nie wiem w jaki sposob rozciera sie na tzw.krzyz pytam dlatego ze planujemy robic sami a jestem dosyc do tylu w tych sprawach,jesli mzesz to bardzo prsze opisz dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.10.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Tak więc umieszczam zrobione na szybko dwa zdjęcia, które powinny wyjaśnić sprawy kostkowe http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kostka1.jpg i mnie bardzo podoba się kostka (mam identyczną - tą mniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.10.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/out2.jpg piękny!!! I dom i ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Marcin - jak Twoje ogrodzenie? Zrobione już? Bardzo chciałabym zobaczyć efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 17.10.2005 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Tereso Jesli chodzi o rozcieranie tynku to tez nie jestem ekspertem ale pytałem wykonawców i: 1. Kładziesz tynk na ściane 2. Przy pomocy płaskiej pacy rozcierasz ziarna na zmianę z górnego-prawego rogu do dolnego-lewego oraz z górnego-lewego do dolnego-prawego. W ten sposób powstaja krzyzujące się ślady ziaren kornika Mam nadziej,z e to Ci pomoże Maluszku Niestety sprawy ogordzeniowe troche sie przedłużają, być może przełoże je na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.11.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 super poprostu zatkalo nas ta czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 03.11.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 mam jeszcze jedną prośbę a mianowicie o podanie wymiarów kuchni i jeszcze pytanie o funkcjonalność narożnego zlewu z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 05.11.2005 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Heyka Kuchnia ma szerokość 3,3 i długość też 3,3. Funkcjonalność narożnego zlewu jest ok, chociaż mało z niego korzystamy, bo mamy zmywarkę. Na pewno za to nie dałbym zlewu pod oknem, bo to najlepszy fragment blatu roboczego pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 12.11.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 ojeju jestem w szoku jaki ładny dom ogród też, a zwłaszcza wnętrza po prostu mnie zatkało, piękne kolory naprawde swietnie ta czerwien...ach, salon swietny, jaki macie kolor drzwi wewnetrznych? i jeszcze mam pytanko o kuchnie jaki to kolor? czeresnia? i jesli mozna wiedziec ile was kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 12.11.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Gratuluje pieknego domku, rewelacja , mam pytanko o meble kuchenne - ten stolarza, to jakis miejscowy człowiek czy z daleka, gdzie zaopatrywał sie w materiał no i czy jest godny polecenia i jaka byla cena kuchnichodzi mi o całość robota z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.11.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 piskosch zatkało mnie Twój domek jest jak z bajki, cudo. Mam w związku z tym nieskromne pytanko ile cię kosztowało postawienie takiej chaty z wykończeniem, bardzo jestem ciekawa ze względu na to , że planuję podobnie sobie zrobić w środku i nie wiem czy jestem w stanie z moją kasą. Oczywiście nie musisz tego zdradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts