sinta 29.12.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 WitamDzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 30.12.2005 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 tereso Ilosc paneli zalezy od długości i szerokości pokoju. Poniżej zamieszczam odreczny rysunek ulozenia paneli. Ilosc pasów na szerokosc i ilosc paneli w jednym pasie musisz dostosowac do swoich wymaganMarcin http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/panele.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 07.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Podobają mi się kinkiety Twojej produkcji. Czy możesz zdradzić krok po kroku jak zrobić taki kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 09.01.2006 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Jasna sprawa 1. Montujesz oprawkę na żarówke bezposrednio do sciany2. Przycinasz gruby karton pokryty plastkowa warstwą (do dostania w marketach budowlanych) na odpowiedni wymiar3. Przykręcasz narozniki aluminiowe ( do płyt karton-gipsowych ) do kartonu i do sciany, odpowiednio wyginajac płytę w łuk4. Tynkujesz płyte tynkiem strukturalnym i malujesz na wybrany kolor ....i gotowe Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Gratulki. Przepiękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 piskosch - szukam takiego oświetlenia podszafkowego do kuchni.. gdzie mogę kupić?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 25.01.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Oświetlenie kupował dla mnie gość, który robił mi kuchnie, ale z tego co sie orientowałem to jest ono w miare typowe i powinno udać Ci sie je dostać w hurtowniach z akcesoriami do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 25.01.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Oświetlenie kupował dla mnie gość, który robił mi kuchnie, ale z tego co sie orientowałem to jest ono w miare typowe i powinno udać Ci sie je dostać w hurtowniach z akcesoriami do kuchni. dzięki, poszperam zatem z hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor31BB 25.01.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam.... Dom super.... ale tak Was już tutaj nachwalono, że ja na tym poprzestanę. Jesem dopiero na etapie wyboru projektu. Przeczytałem całe 4 strony z wielkim zainteresowaniem i jestem tego samegp zdania o dachach 4 spadowych - ładne, ale drogie i niepraktyczne. Chodziłmi po głowie projekt Emanuela II z Domusa ale tam dach (całośc prac i materiałów) kosztuje ponad 60 tyś. Możesz coś napisac o kosztach swojego dachu. I jeszcze jedno pytanie - wcześniej wspomiałeś o koszcie rzędu 300 tyś za Twój dom. Napisz w skrócie proszę co ta kwota obejmowała tzn. do jakiego stanu za te pieniądze doprowadziłeś dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 26.01.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 czesc ładnie ładnie ale jak dla mnie za nowocześnie troszeczkę. ale widac że ktoś miał pomysł pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 26.01.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 WitamWydaje mi się że koszty podawane w projektach są zawyżone, chociażby dlatego, że zakładają wykorzystanie do budowy firmy, co jest najdroższym rozwiązaniem.Mój dach (dachówka, więzba, podbitka) kosztował łącznie z robocizną niecałe 40 tysięcy. Kwota 300 tysięcy, o której wspominałem obejmowała praktycznie taki stan jak widzisz na zdjęciach (oczywiście bez mebli), bez działki i zagospodarownia terenu.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozi 26.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam.Podzielam opinie dotyczące tego co udało Ci się zrobić - podoba się mi i mojej małżonce. Mam pytanie odnośnie drzwi garażowych jaki to kolor i jakiej są firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor31BB 26.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Serdeczne dzięki za odpowiedz...Jeszcze jedna prośba. Na żadnym ze zlicznych zdjęc jakie zamieściłeś nie widac elewacji "bocznej" od srony garażu. Czy możesz umieścic i takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 27.01.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 RoziDrzwi garazowe sa firmy BRAMPOL z Imielina. Kolor został dopasowany do koloru stolarki okiennej na podstawie małej próbki. Jedyne zastrzeżenie jakie do nich mam to, że są jednak mniej szczelne niż brama segmentowa. Podobno sytuację ma poprawić siłownik do automatyki, który będzie ją dociskał do ościeża. IgorFakt, brak zdjęcia elewacji garazowej, równiez wśród pozotałych zdjęc które mam. Najwięcej widać na jednym ze zdjęć na stronie pierwszej tego wątku. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozi 27.01.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Wielkie dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 14.02.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 MarciniePowiedz czy planujesz w salonie jakiś mebel (kredens,szafki)?Jestem pod nieustannym wrażeniem waszej konsekwencji, spójności, dobrego wyczucia gustu i smaku.Nie ukrywam, że dzięki waszej odwadze i ujawnieniu na forum waszych wnętrz, stały sie one dla mnie w pewnym sensie natchnieniem. (przeniosłam na swój grunt kilka elementów- i nie żałuję). Bardzo dziękuję,pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 14.02.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ewo Chyba czytasz w naszych myslach Pod koniec lutego pojawią sie w salonie z dawna oczekiwane mebelki, które sa juz zamówione u stolarza. Nie odmówie sobie przyjemności umieszczenia ich na forum pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 19.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Pod koniec lutego pojawią sie w salonie z dawna oczekiwane mebelki, które sa juz zamówione u stolarza. Nie odmówie sobie przyjemności umieszczenia ich na forum czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozi 21.02.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Mam jeszcze jedną prośbę. Podaj mi proszę namiary na stolarza, który robił twoją kuchnie. Czy sprzęt AGD dostarczył wykonawca mebli, czy kupowałeś na własną rękę. Pozdrawiam Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 22.02.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 że tez dopiero teraz obejrzałam Wasz dom- gratulacje!!!!!! zazdraszczam Wam okropnie, wspaniałe wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts