piskosch 23.02.2006 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 RoziNamiary wysłałem Ci na priva.Jeśli chodzi o sprzęt AGD, to kupowałem na własna rekę w hurtowniach internetowym bo tak wyszło najtaniej pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozi 25.02.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Serdeczne dzięki za namiary. Ze stolarzem już się wstępnie umówiliśmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 27.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam.Podobny dom tylko widziałem na MARSIE.Jest super,wszystko super ,a ten samochód super....Prześlijcie więcej zdjęć może namówię żonkę,żeby się budować.POZDRO>>>>>>>JEST SUPER....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 01.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A mam jeszcze jedno takie pytanie, dasz rade zrobic i wkleic lub wyslac mi na e-mail zdjecia sasiednich domow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 01.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulacje domek super o wykończeniu nie mowię zapiera dech w piersiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Bardzo ładny domek, super wykończony. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.03.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Piskosch !! Twe zdjęcia to niebo dla oczu !!!! gratuluje !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 12.03.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 OOOOOOOOOOooooooooooooooo Wypadła mi szczęka i jeszcze jej szukam. Zdjęcia Twojego domu powaliły mnie na plecy. Wszystkie moje obawy czy to aby warto się budować rozwiały się bez śladu. CHCĘ MIESZKAĆ W DOMU a nie w bloku. Chylę czoła za gust i wyczucie smaku. Dla mnie Twoja wizja domu pokrywa się idelnie z moimi wyobrażeniami. Co prawda uwielbiam niebieski kolor i połączenie z czerwienią w domu wymagałoby trochę przyzwyczajenia ale warto byłoby. Ten pomysł z różnymi kolorami paneli w pokoju SUPER. Napewno to powtórzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 13.03.2006 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Wreszcie z dawna oczekiwane nowe mebelki w salonie, który wpłynęły znacząco na przyrost jego przytulności Głowna częsć salonu http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/news01.jpg wieczorkiem ... http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/news04.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/news03.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/news02.jpg Wreszcie też znaleźlismy rozwiązanie na zasłanianie wieczorem okien w jadalni - pliski. Dzieki temu okna nadal ładnie się prezentują, no a sąsiadom skonczyło sie zagladanie http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/pliski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Tak u Ciebie ładnie, że tylko założyć kapcie filcowe i zwiedzać Wszystko wymuskane, dopieszczone na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 piskosch - super Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach Bardzo podobają mi się Wasze mebelki Gdzie je kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Bardzo ładnie wygląda Wasz domek- w środku i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.03.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Wreszcie z dawna oczekiwane nowe mebelki w salonie, który wpłynęły znacząco na przyrost jego przytulności Oj warto było czekać Piskosch - widzę że masz ten sam problem co ja - smugi nad kaloryferem - masz na to jakiś pomysł? bo ja kombinuję, ale chyba mnie czeka malowanie ściany Mam jeszcze jedno pytanie - dotyczące Twojej kostki na podjeździe - czym ją można myć/konserwować? Po zimie mój podjazd wygląda fatalnie - teraz dodatkowo - cały w błocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 13.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Piskoschwkoncu doczekałam sie zdjec mebelkow, i warto było czekac, sa super , jaki to kolor(mebelkow?), i jeszcze jedno niewiem czy ktos juz pytał ale co masz na podłodze w salonie?piekny wogole ten salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Niestety nie będę oryginalna i powtórzę po reszcie: przepięknie jest u Ciebie. A oczy to tak mi z zachwytu wyszły i co ja teraz powiem w pracy jak mnie taka zobaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Kubolotku odpowiem w imieniu Piskoscha...salon ma panele kempas.Jestem pod nieustannym urokiem tej podłogi, zresztą nie tylko podłogi. Piskosch....pięknie mieszkacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 14.03.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Piskoch ślicZnie. Powiedz proszę jakie masz mebelki w salonie. Jakiej firmy i ile kosztowały. Ja tez tak chce. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 14.03.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 i stół w jadalni. Proszę powiedz mi jeszcze z czego masz kuchnie tzn. mebelki kuchenne. Czy to drzewo czy płyta MDF i jaka ?? Pleaseee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 14.03.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam wszystkich i odpowiadam na pytanka Natko Smugi nad kaloryferem pojawiaja się niestety i chyba jedyną metodą jest: - mycie co zamierzam uczynic na wiosne , w końcu mam farbe zmywalną - malowanie Moja kostka po zimie wyglądą w miare OK, jest tylko troche ubrudzona w miejscu gdzie stał samochód, ale mysle że wystarczy Karcher Na czym polega fatalność jej wyglądu u Ciebie ?? Maluszku i Karo Meble w salonie są robione na zamówienie u stolarza. Kolor mebli wybrany został z palety fornirów, tak aby pasował do reszty salonu. Najtańsze nie były,to fakt, ale nie żałuję ani chwili że się na nie zdecydowaliśmy. Stól w jadalni też od stolarza, ale innego. Fronty kuchenne są drewniane Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 14.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 hmmm skąd taki stolarz. Zmartwiłam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts