Żelka 23.08.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No i gdzie te piekne zdjecia?? Zagladam a tu same puste rami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No i gdzie te piekne zdjecia?? Zagladam a tu same puste rami.... A ja weszelam zeby zobaczyc ogrodzenie i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 24.08.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Już są, kolega coś popsuł z serwerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Już są, kolega coś popsuł z serwerem BOMBA!!!!! ogrodzenie i ogród - bo wnętrza już wcześniej chwaliłam. Jak zwykle zdjęcia poszły w moje ulubione ))) Słuchaj czy ogród ktoś Wam projektował czy sami ? Nasadzenia sami robiliście czy przez firmę ogrodniczą? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.08.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 hmm...a mnie sie nie-podoba i kropka za bardzo cukierkowate ps.mam nadzieje ze sie NIE-pogniewacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 hmm...a mnie sie nie-podoba i kropka za bardzo cukierkowate ps.mam nadzieje ze sie NIE-pogniewacie kup se brele selimm ,albo nie nos rozowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.08.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 urządzone suuuuper, ale kolory a zwlaszcza jeden -do znudzenia, mowie o tym pomarańczowym.łazienka na gorze rewelacja!sypialnia tez dobrze ze chociaz ona w innym kolorze. frosch-kazdy ma prawo wypowiedziec sie, nie wsciekaj sie wlasciciele na pewno nie obrazą sie ,dostali tyle pochwał ze jedna czy dwie negacje nic tu nie zaszkodzą.Sam/a przyznasz ze cały-(prawie) dom w jednym kolorze pomalowac to juz przesada?Ja tylko mowie o kolorze o niczym innym,wnetrza zaprojektowane są świetnie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 baaardzo ładnie Dom i ogród bomba! Napiszcie proszę jaką kostkę ułożyliście ( nazwa , kolor) też taką chcę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 31.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 te wnętrza są poprostu cudne. Nie wiem kto to projektował ale zmysł ma nieziemski. Szkoda, ze ja tak nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Czy ja moge zapytac o to jaka farbe macie w salonie, ten jasny kolorek? Bardzo mi sie podoba, a tez nie dlugo czeka nas malowanie, wiec szukam czegos dla nas. Juz jeden znalazlam u Monique a ten jest kolejny co mi sie podoba. Aha i jeszcze ta sciana za kominkiem. Czy to tynk strukturalny, czy co to jest. Kolor chyba taki sam jak reszta tylko struktura inna. Prosze, o prosze o odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 01.09.2006 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zeljka Kolor w salonie to X129 Tikkurila. Szczerze go polecam, naz zywo wyglada jeszcze lepiej Sciana za kominkiem otynkowna jest tynkiem strukturalnym - kornikiem zatartym "na krzyż". Kolor ma ten sam cudka Kostka to Libet - dwa rodzaje: ta mała to Picola, ta duża Via Castello. Kolory wystepuja dwa: pastello i magma Do "krytykantów" róznej masci Rzecz jasna się nie obrażamy i krytykę przyjmujemy ze spokojem. w końcu każdy buduje domek dla siebie, a nie dla innych PS. Z tym "cukierkowym" wnętrzem to chyba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 X129 Tikkurila ? Domyslam sie ze X129 to numer-nazwa farby a Tikkurila to jest firma? A moze nie? A czy ten kolor jest bardziej zolty czy bardziej bezowy, bo na zdjeciu nie mozna ocenic? Wydaje sie byc cos pomiedzy, ale podoba mi sie ten efekt, jakby dawal swiatlo... Rozjasnia i jest taki jakis "wesoly,pozytywny"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 01.09.2006 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tikkurila to nazwa firmyKolor jest bardziej bezowy. Ma on ciekawą właściwość - dopasowywuje się do sąsiednich kolorów - np przy niebieskim wydaje się bardziej zimny, a przy czerwonym - ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Dzieki serdeczne piskosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 troche sobie zazartowałem płot macie super tylko tak sobie mysle ze do czerwonego to trzeba byc flegmatykiem ... ps. skoro sie nie obrazacie to moze sobie pogadamy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad 05.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Marcinie Sorry ze sie powtarzam,ale czekam na zdjęcie balustrady na tarasie. Nie zapomnij wkleic Płot i ogród suuuuper ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam! juz wprawdzie kończymy nasz projekcik, ale jeszcze jedno pytanko mam do Ciebie Marcinie..jaka masz wysokość pomieszczeń na parterze?Oczywiście na gotowo tzn.od podłogi do sufitu...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 10.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Juz bedzie po fakcie, bo dzis musze kupic farbe do kuchni, ale spytam jaki kolor macie w kuchni i w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zeljka Kolor w salonie to X129 Tikkurila. Szczerze go polecam, naz zywo wyglada jeszcze lepiej Sciana za kominkiem otynkowna jest tynkiem strukturalnym - kornikiem zatartym "na krzyż". Kolor ma ten sam Kubolotkututaj masz info o farbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 10.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zeljka dzieki, chyba zle doczytałam ,myslałam ze ten kolor jest do czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts