jaszczurka 14.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Gratulacje ,teraz wasz kominek moze oglądać szersze grono osób !otwieram gazete(muator) a tu- znany mi kominek Piskoscha.jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja też przyłączam się do gratulacji Bardzo często przyglądam się Waszemu domkowi, bardzo mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 hej Fajna chata , z gestem i w swoim stylu, a ogród extra chętnie bym Was kiedyś odwiedził popatrzeć w realu ...jesli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 18.09.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 (edytowane) Witam po wakacyjnej przerwie - przynajmniej dla mnie wakacyjnej Ewo Balustrady na balkonie pojawią sie z końcem września, zdjęcia rzecz jasna umieszczę Agnieszko Wyskokośc pomieszczeń na parterze, to w najwyższym punkcie 270 cm Bodzio Rzecz jasna zapraszamy Edytowane 1 Grudnia 2014 przez piskosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.09.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A ja dopiero mam papiery Boże, jak tu pięknie, dom wnętrza, i ogród, brak słów, wszystkie się już wcześniej pojawiły. Kiedy jak tak będę mieć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Wasz dom jest piękny, otoczenie również . PS. Napisałam do Ciebie na priva w jednej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 15.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam, na poczatku gratuluje domku, urządzenia etc - chyba najładniejszy i najlepiej dopracowany jaki widziałem:-) Jako, ze równeiz jestem z Mysłowic mam pytanie co do kostki przed domem: gdzie ją kupowaliście i kto ją układał? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 16.10.2006 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witaj uciuKostke kupowałem w składzie Libetu w Katowicach.Z tego co wiem to jest też skład w Mysłowicach.Adresy są na stronie Libetu.Telefon do wykonawcy podesłałem na privaMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Piękny dom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 17.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witajcie! Wasz domek jest coraz sławniejszy. Czytuję Ładny Dom i co widzę w reklamie ocieplenia?? Wasz śliczny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witajcie! Wasz domek jest coraz sławniejszy. Czytuję Ładny Dom i co widzę w reklamie ocieplenia?? Wasz śliczny domek. też poznałam wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teńka 24.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mam pytanie odnosnie wc - na dole - może pisaliście jaka to kolekcja ale nie doczytałam - co to za płytki i ile was kosztowały - baaaardzo prosze o szybka odp. baaardzo czy lustro jest klejone w płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 24.10.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Baaaardzo szybko odpowiadam Płytki na dole są firmy Keraben seria bodajże EGO. Kosztowały 65 PLN/m2Lustro jest przyklejone bezpośrednio do płyty g-k a nie na płytki PS. Przy okazji zdjęcia z małego "redesignu" sypialnihttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/sleep1.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/sleep2.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/sleep3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teńka 24.10.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dziekuję - nie sa za tanie - ale czasem warto dołożyć parę zetów.jeszcze raz gratuluję odważnych pomysłów w urządzaniu domku. ja jestem po wylewkach więc dopiero zaczynam i cały czas szukam inspiracji. ale wszystko na mojej głowie - pomysłów setki trudno wybrac najlepszy. Buduję:http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-275,294,61,parter.html - po wielu zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 25.10.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Piskosh - zachwycam sie tymi wnetrzami Wszystko mi sie podoba i żałuje ze moj domek nie zachwyca mnie w połowie tak bardzo jak Twoj. Sypialnia super, powiedz co jest na ścianach - te pasy beżowo drewniane, bo wyglada to genialnie. gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witammuszę powiedzieć że sypialnia piękniusia, aż się spać chce,piskosch powiedz mi proszę z jakiego drzewa masz ten jaśniutki parkiecik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wiecie co, ten dom to dla mnie cudeńko zrobiono z wielkim rozmachem i pomysłowością. Z wielką ciekawością zagladam tutaj i wciąż oczekuję nowości. Gratuluję właścicielom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 piękna sypialnia !pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.10.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja też dołączam się do poczwał i do pytania kaaj o jaśniutką podlogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 25.10.2006 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam i odpowiadam Na podłodze leżą panele, z tego co pamiętam, klon biały Jesli chodzi o sciany to białe pasy są zrobione z tynku strukturalnego, odpowiednio zatartego. Z kolei brazowe pasy są wymalowane ciemnobrązową farbą akrylową, tą samą co reszta ściany. Trochę było z tym zabawy, ale efekt mnie w pełni satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts