dżempel 13.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 To i ja się dołącze-do zachwyceń.Domek w którym napewno przyjemnie się odpoczywa,a ogród bajeczny .A i niemożna zapomnieć o tarasie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 13.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 O tym,ze u was bardzo mi sie podoba juz na pewno pisałam wcześniej , a teraz mam pytanko: w jakim okresie budowy zaczeliście czerpać pomysły na ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.07.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mój będzie mniejszy - niestety.... Ale jestem pod wrażeniem i to dużym... Pozdawiam miło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 o rany faktycznie się dużo pozmieniało piękniej się porobiło i w środku, i na zewnątrz Super kuchnia, jadalnia, schody, balustrady,ogród!!!!!!Wszystko!Zazdraszczam i gratuluję!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 14.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Bardzo podoba mi się ogród.Proponowałabym pomalować na mahoniowy kolor płotek oddzielający pas kory z krzewami od trawnika.Teraz jest trochę smutny a widziałam już pomalowane i wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.07.2007 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Bardzo ładny i gustowny dom!!!. Naprawdę wspaniale ogląda się takie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 16.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja znow sie bede powtarzac, ale po raz kolejny jestesmy ZACHWYCENI Waszym domkiem. Ta konsekwencja kolorystyczna, to ciepelko ktore z niego bije, a o tym pieknym ogrodku nawet nie wspomne... Wielkie gratulacje za gust i pomysly. Az nie wypada zebyscie je tylko na jeden dom "marnowali"... A moze wpadniecie do mnie i zainspirujecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 20.07.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Odświeżyłam sobie Twój wątek z przyjemnością: domek ubrany w balustrady, a ogród w drzewka i kwiaty - wyglądają cudnie. Bardzo fajne zagospodarowanie placu wokół domu - tzn. ogród. Pięknie wam wszystko rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Bardzo fajne zagospodarowanie placu wokół domu jest pieknie i tutaj pojawia się moja prośba o fotkę "z lotu ptaka" na otoczenie przed wejściem do domku. Myślimy o podobnym rozlanowaniu kostki ale jakośnie możemy tego usystematyzować. czuję się zainspirowana i proszę o dalsze natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Witaj! Dom piekny i z zewnatrz i wewnatrz. Czy moglabym prosic o namiary na firme od ocieplen i tynkow oraz o stolarza od plotu i jesli jestes zadowolono z wykonczeniowcow to takze o namiary na nich Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.07.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 bardzo ładny domek, miło popatrzec kuchnia bardzo w moim stylu-chyba posciagam przy projektowaniu swojej a najbardziej mi sie podoba, że nie jest juz tak pomaranczowo ten wypoczynek złagodził wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 30.07.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Z małym poslizgiem uzupełniam odpowiedzi Telefon do stolarza od płotu i barierek to 0 608 198 947Jesli chodzi o pozostałe ekipy to ..... od wszystkiego była tylko jedna. W tej chwili maja w kolejce roboty na 2 lata. Zamieszczam kilka zdjęc kostkowych zrobionych "z lotu ptaka", a raczej ze stołka i okien http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kos1.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kos2.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kos3.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kos4.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kos5.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kos6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Pięknie masz przed domem ! Extra ta kostka - bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 30.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 bardzo fajny podjazd taras i wogóle kosta - bardzo przyjemnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 30.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 super, nie moge wyjść z podziwu kostka jest rewelacyjnie ułożona, wszystko doskonale przemyślane, gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 30.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Wszystko mi się u Was tak podoba, Ze aż mi dech zapiera. Przyznam się, że kiedy zobaczyłam Wasze wnętrza na forum to od razu poczułam, że to są również " moje klimaty ". Tylko ochy i achy.A ogrodzenie ... cały czas marzę o takim u siebie. No a teraz jeszcze te balustrady balkonowe. Miodzio.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Piskosch czy tynki strukturalne macie we wszystkich korytarzach? Czy pod to sciana musi być pokryta zwykłym tynkiem czy można to położyć bezpośrednio na ścianę murowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 31.07.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tynk strukturalny mamy na ścianie przy schodach. U nas pod niego był kładzony normalny tynk cementowo-wapienyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 03.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witaj piskosch Wasz dom jest jak z bajki. Budując swój będę z pewnością się wzorował na Waszym. W związku z tym mam kilka praktycznych pytań dotychących użytych materiałów: - tynk zewnętrzny - jaki rodzaj, jaka firma, nr koloru - obwódki wokół okien - j.w. - dach - jaka to dachówka - typ, firma, kolor - poręcze przy wewnętrznych schodach - ile za nie zapłaciliście Będę wdzięczny za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 03.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 SUPER!!! AŻ MNIE ZATKAŁO MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts