piskosch 03.08.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Andy- tynk zewnętrzny - Kreisel tynk mineralny kolor A112- obwódki wokół okien - - Kreisel tynk mineralny kolor A111- dach - Ruppceramika - Sirius miedziana angobowana- poręcze przy wewnętrznych schodach - 1700 PLN pzdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam pytanie, jak zrobiliście obwódki wokół okien, te żółte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 03.08.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Obwódki zrobione są poprzez naklejenie 2 cm styropianu i otynkowanie innym kolorem tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.08.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Obwódki zrobione są poprzez naklejenie 2 cm styropianu i otynkowanie innym kolorem tynku dzięki, to chyba taniej wyjdzie niż bajeranckie sztukaterie, a wizualnie jest znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ja p.......................aż mi dech zaparło............. cudo wokól domu!!!!!!!!godne odpatrzenia Niesamowity dobór! podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 05.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Piskosch, macie piękną kostkę brukową. Czy możesz zdradzić z jakiej jest firmy i jak się nazywa?Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 06.08.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 A nie mieliście obaw, że podczas wiosennych roztopów lub ulewnych deszczów woda może Wam wlewać się do środka?Ze zdjęć wynika, że zarówno próg przy drzwiach frontowych jak i od strony ogrodu jest niemal na równi z poziomem gruntu (kostki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 06.08.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 krzysztof54 Kotka jest firmy Libet (picollo i Via Castello) andy_n Byliśmy dobrej myśli . Rzeczywistośc potwierdziła, że woda wsiąka w kostkę nawet w czasie roztopów lub intensywnego deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 09.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 nie wiem czemu dopiero teraz natknęłam sie na Wasz domek-ale lepiej późno.......... Pieknie, gustownie i z pomysłem. Jak sie już przeprowadzę (przyszła Morgowianka) to podejde z bliska pooglądać te cuda. Pozdrawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Piskosch jestem pod ogromnym wrażeniem! Właśnie skończyłam czytać i oglądać ponad 10 stron Twojego dziennika!!!! Wykonałeś kawał dobrej, dopracowanej w szczegółach roboty!! Zarówno domek jak i ogród cacy, i ...jeszcze ta cierpliwość do udzielania odpowiedzi po kilka razy na te same pytania. Marcin, brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a mnie???????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a mnie???????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 16.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Moje gratulacje!! ( ) Wasz dom i działka- to cacko. Jeśli nie zatrudnialiście architekta wnętrz i zieleni- to śmiało możecie służyć na forum za ekspertów. Brawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekdaria 19.08.2007 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja mam pytanie odnosnie kinkietow w salonie.Wiem ze juz bylo na ten temat(sledze postepy w Waszym domku od dawna i caly domek jest poprostu piekny) ale nie wiem jak je zrobic.1.Co to za plyta?Pisales ze pcv a potem karton pokryty folia,to to samo?Kompletnie sie na tym nie znam a szukalam w sklepach i jak tlumacze sprzedawcy to patrzy wielkimi oczami i nie wie o czym mowie(w sumie to ma racje).2.oprawka na zarowke zwykla przykrecana do sciany?3.Jak ta plyte przymocowac do sciany?4.Mozesz podac wymiary swoich kinkietow?Dzieki za wszelkie inf,mam nadz ze sie nie obrazisz ale bede je kopiowac.Daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 19.08.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witaj Ad1 W temacie płyty to sam do końca nie wiem co to jest . Kupiłem ją w Castoramie, ma grubośc kilku milimetrów, jest elastyczna. Z jednej strony ma powierzchnię bardzo śliską, a z drugiej nieco bardziej chropowatą Ad2 Tak, zwykła oprawa żarówkowa Ad3 Kinkiety są mocowane przy pomocy narożników do płyt kartonowo-gipsowych(stalowe z charakterystycznymi dziurkami) Ad4 32 cm x 32 cm pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekdaria 20.08.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wielkie dzieki! Z mocowaniem juz mi sie rozjasnil umysl a plyt bede szukac w castoramie.Daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 30.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 macie pieknie polozona kostke. jestem naprawde pod wrazeniem super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Najnowsze zdjęcia domku - juz z balustradkami Pozmieniało się tez trochę we wnętrzu. Pojawił sie nowy komplet wypoczynkowy, a zniknęła kontrowersyjna zasłonka [http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/salnew5.jpg możesz mi powiedzieć co to za płyta na scianie nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 31.08.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WitajJest to zwykła płyta meblowa o grubości 1 cm pozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.09.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witaj Piskosch, Wybraliśmy ten sam typ i kolor dachówki co ty. Jak się sprawuje u ciebie? Domek ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts