Magi77 13.09.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam!!!! Wasz domek to mój faworyt na tym forum, śledzę ten temat od dłuższego czasu i im dalej tym śliczniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 13.09.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 WitamOgród projektowalismy sami, tak że w temacie architektów krajobrazy niewiele Ci pomogę Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Piskosch - obejrzałam ostatnie fotki Twojego domu i pewnie nie powiem nic odkrywczego ale dla mnie Wasz dom jest super Nawet ostatnio zagłosowałam na Waszą chałupkę w konkursie Muratora - mam nadzieję, że wygracie ten konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 13.09.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Dzięki wielkie wszystkim za komplemenciki Jesli chodzi o konkurs Muratora - tez mam nadzieję że wygram Chociaż konkurencja ze strony niektórych chałupek jest ostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja w każdym bądź razie trzymam kciuki za Twoją wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 13.09.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Piskoch co jest zamontowane w oknach jadalni czy to są rolety czy żaluzje, zarąbista elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 13.09.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ani to,a ni to To są pliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam Ogród projektowalismy sami, tak że w temacie architektów krajobrazy niewiele Ci pomogę Marcin nie wyraziłam się precyzyjnie chodzi mi o projekt zagospodarowania terenu wokół budynku tzw. kostka, schodki itp. to tez only Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.09.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 po prostu bbbbboooossskkkkoooo. jestem oszolomiona. przepieknie. duzo czerwieni i innych cieplych przytulnych kolorow. pieknie i gustownie zbudowany i urzadzony dom, ogrod. jesli bylby zgloszony na jakis konkurs, ja glosuje za nr 1. jestem zachwycona. moze tam nad bareczkiem jakis kwiatuszek? alez mi sie u was podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.09.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 przepraszam nie doczytalam ze bierzecie udzial w konkursie. lece zaglosowac, nie mozna inaczej. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 13.09.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Monika $ SebaOtoczenie domu (kostka etc.) też only my. Na podstawie naszego odręcznego projektu projektant z firmy Libet rozrysował go dokładnie i wyliczył ilość kostki do zakupu. Nota bene machnął się o kilka metrów i musieliśmy dowozić kostkę w bagażniku "osobówki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yakimo 17.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 gratuluję. Ładny dom. Tutaj http://www.urb-domgips.com.pl/galeria.html jest zdjęcie jednego z Twoich pokoi...czyżby to ta ekipa robiła ci wnętrza ? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 18.09.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Niestety jest to ewidentny przykład kradzieży zdjęcia i łamania praw autorskich. Coż widocznie tak musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 18.09.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Przejrzałam jeszcze raz Twoją stronkę z komentarzami i uderzyło mnie jedno: jesteś bardzo cierpliwy i przyjazny wobec wszystkich forumowiczów. Bardzo miło sie czyta Twoje wyczerpujące odpowiedzi na powtarzajace się często pytania. Dom jest przemyślany w szczegółach i te przemyślenia konsekwentnie wcielane są w życie. Dzieki, że dzielisz się z innymi informacjami na temat wykorzystanych materiałów i niekonwencjonalnych rozwiązań, które zastosowałeś. Już kiedys napisałam, że to dom z duszą (Gospodarzy) i utwierdziłam się tylko w tym przekonaniu. Na pewno wielu z nas, zaczynajacych dopiero swoją przygodę z budową własnego domu, będzie powracać na Twoją stronke... Ja na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Niestety jest to ewidentny przykład kradzieży zdjęcia i łamania praw autorskich. Coż widocznie tak musi byc oj! wielka szkoda, że bez Twe wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 08.10.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Czy mógłbys podać kąt nachylenia dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 09.10.2007 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Szczerze mówiąc - nie wiem.Ale chyba jest w miarę standardowy tzn 42 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 11.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Prosze powiedzieć jaki był koszt tego kominka? Bardzo mi sie podoba tak jak wszystko inne w tym domku Czy montaz był skomplikowany, czy całość była montowana przez fachowców, czym jest opalany? Dziękuje z góry za odpowiedz. Jeszcze raz uznanie za perfekcyjność detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 12.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 I jeszcze ile kosztował ten tynk strukturalny wewnątrz-bo chyba to robiła jakaś ekipa-chętnie widzialabym coś takiego u siebie Podobno to droga impreza... wścibska ze mnie baba ...wiem Dzięki z góry za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 12.10.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witaj Całkowity koszt kominka to 7000 PLN (w tym 4000 to koszt samego wkładu). Robiła go ekipa, której to był pierwszy kominek w życiu, więc najlepiej to świadczy o tym, że nie był skomplikowany . Tynk strukturalny nie jest ekstremalnie drogi - jest to zwykły tynk zewnętrzny kornik zacierany "na krzyż". Co do kosztów to niestety juz nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts