MonikaC 12.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Piękny ten wasz domek. Zarówno w środku jak ina zewnątrz rewelacja. Wszystko idealnie do siebie pasuje a ja to uwielbiam - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art1111 21.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam1Czy tylko ja nie widzę żadnych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 21.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 ja też nie widzę....zdjęć oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 29.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 witam skrycie przeglądam Wasz domek od dosyć dawna, ale postanowiłam się ujawnić, żeby dołączyć do pochwał nad urządzonym domkiem. Piękny gratuluje. Niedaleko mieszkamy bo na Brzęczkowicach i jesteśmy na etapie szukania ekipy do wykończeń a że myśleliśmy o takich ciekawych rozwiązaniach jak wy macie na sufitach w salonie i kuchni chciałam się zapytać czy robiła je Wam jedna ekipa i czy ew. moglibyście ich polecić? Jaką mieliście wysokość "na salonach", my mamy teraz 2.60 - 2.65 na gotowo ma być 2,55 i boję się czy nie będzie za nisko jak powymyślamy takie nie wiem jak je nazwać "uskoki"??? na sufitach. No i barierka pierwsza klasa nie wiem czy był już gdzieś podany wykonawca/producent, ale jeśli można powtórzyć to byłabym a czy szanowna gospodyni ma dużo odcisków do wycierania na barierce?? no widzicie nie warto za długo się ukrywać bo potem nie widać końca w moim pisaniu i pytaniach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaber 29.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja również dołączam się do gratulacji. SUPER !!! Mi najbardziej spodobała się sypialnia i ta kolorystyka, jest świetna! Nie będę już tu pisać że wszystko idealnie pasuje do siebie, bo to już wiesz, ale naprawdę tak jest. Mam pytanko co to jest na ścianie takie pokarbowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 30.10.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Lidio Sufity podwieszane robiła ta sama ekipa co całą resztę domu. Niestety oni zajmuja się głównie "cięzką" budowlanka, sufity zrobili niejako przy okazji. Co do wysokości to salon ma około 2,65, natomiast w miejscach obniżonych schodzi do 2,35. Miałem co do tego pewne obawy, tym bardziej, że obniżenie ma dodatkowo ciemny kolor; na szczeście wyszło ok. Barierka była wykonywana przez firmę z Siemanowic - telefon 0509413419. Odciski palców nie są problemem - przynajmniej nie zauważyłem żeby były gosiu To pokarbowane na ścianie to tynk strukturalny wykonywany osobiście przez nas. Zamieszczam powiększenie, może trochę rozjasni temat. Po nałożeniu tynku, najpierw były wykonywane poziome pasy zębata packą, a potem przerwy - małą płaską packą. http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/tynk_syp.jpg Dodatkowo pojawił się dywan w sypialni. Nie było mu łatwo - dopiero trzeci z kolei został z nami na stałe http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/dywan.jpg ... oraz szafki łazienkowe http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/szafki_laz.jpg Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No nie, nie mozna miec tak pieknie. Niesamowite jak Wam to wszystko wyszlo pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 30.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 nie no szafki bomba, co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 01.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 przepiękny domeczek- bardzo spodobał mi się dywan,( oczywiście oprócz wielu innych dodatków ) gdzie można takowy kupić , no i jeżeki to możliwe to jaka jest jego cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 01.11.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 WitamdudusiuDywan był kupownay w Komforcie w Katowicach, ponoć jakaś nowa kolekcja.Tani nie był (1300 PLN) ale warto byłolidioSzafki to robota stolarza, w/g naszego projektu wzorowanego gotowych szafkach łazienkowych pozdr.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 01.11.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 nic tylko pozazdrościć, widać u Was dopracowane szczegóły, nas to dopiero czeka ale nie wiem czy jak będziemy na tym etapie będziemy mieli siły i czas żeby aż tak dopieszczać swój domek. Najlepiej to chciałabym żeby ktoś zrobił nam projekt wnętrz i to duuużo wcześniej nim przystąpimy do prac wykończeniowych, wtedy miałabym więcej czasu na np zrobienie mebli pod wymiar i indywidualne zamówienie ( o ile znajdziemy dobrego stolarza ) i przemyślenie pewnych rozwiązań. Już myślałam że udało nam się znaleźć idealnego architekta ale jakoś tak nas trochę olał, a nie lubię jak na dzień dobry mnie się tak traktuje i z reguły szukam kogoś innego, ale jak na razie poszukiwania spełzają na niczym, nie znalazłam nikogo odpowiedzialnego, któremu mogłaby powierzyć nasz domek Czy Wy wszystko sobie wymyśliliście sami czy ktoś Wam pomagał? A przy okazji czy można z podjechać i z daleka pooglądać Wasz dach (jesteśmy na etapie wyboru dachówki i zastanawiamy się nad tym kolorem). Co prawda często przejeżdżamy przez Wesołą (nawet na zakupy do Domaru ) ale nie wiedzieliśmy po drodze Waszego domku. O jeny ale się znowu rozpisałam, mówiłam nie wpuszczać mnie na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 02.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Baaaarrrrddddzzzzooo podoba mi sie Wasz dom!!! Juz zapisałam kolory w jakich macie zrobioną elewacje (na 100% robimy te same kolory), ale napiszcie prosze jaki macie kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 04.11.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 lidio Projekty wnętrz (o czym pisałem już wielokrotnie ) to nasze "dzieło", oczywiście inspirowane podglądactwem. Zapraszamy do oglądania dachówki. Nasz dom mieści przy bocznej przecznicy Morgowskiej jakieś 100-200 m od początkun ulicy od strony Granicznej. Aleks Kolory okien drewnianych różnią się od siebie zasadniczo, nawet jeśli mają ta samą nazwę. W naszym wypadku są to okna z firmy TIS Kobiór malowane w kolorach: 1-sza warstwa teak, druga warstwa mahoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Kochani czy mogłabym prosić zdjęcie dywanu z innego ujęcia? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 06.11.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Prosze - dywanik http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/dywan2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 12.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, Bardzo ładny kolor bramy garażowej, czy mógłbyś podać jaki jest to kolor i z jakiej palety kolorów jest ten kolor. Tomki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 12.11.2007 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 WitajKolor był dobierany bezpośrednio u producenta do koloru okien, więc niestety nie ma nazwy.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 17.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Hej! Haj! Gratuluje Pięknego Domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Piskosch,wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń oraz szczęśliwego Nowego Roku http://www.innofthemountaingods.com/imagespromotions/fireworkshappynewyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 01.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Piskoch. Witaj w Nowym Roku Jeszcze na pewno śpicie, kiedy podglądam Wasz domek. Samych radości życzę z okazji Nowego Roku. Szczęśliwego zamieszkiwania Waszych cudowności. I żeby nie było tak łatwo (bo jaki pierwszy dzień taki cały rok) pytanie o " wędrującą" roletkę w oknie. Raz jest na górze, raz na dole, a raz pośrodku okna. Co to jest? Jak się spisuje? I gdzie to się kupuje? Jak się wyśpisz, popracuj i napisz proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts