piskosch 19.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Wysokośc, którą podałem to wysokośc "na gotowo" razem z drewnem. Moim zdaniem schody są wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 19.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Do tego wszystkiego dekorki są ze stali inoxowej , co jak na dywan jest troche nietypowe Tak mi się wydawało, bo "się świecą" - naprawdę ciekawe połączenie... A jak się po tym chodzi...chyba są mocno przyklejone do dywanu...i raczej nieostro wykończone na kantach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 19.03.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mają "sfazowane" krawędzie i sa lekko zagłebione poniżej poziomu dywanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 19.03.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mają "sfazowane" krawędzie i sa lekko zagłebione poniżej poziomu dywanu Dzięki za objaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 18.04.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Aniu Marcinie taki piękny macie ten dom!! Jestem zauroczona. Wszystko mi sie u Was podoba. Wasz dom jest dla mnie inspiracją. Właśnie wczoraj przekazałam moim panom budowniczym, że takie mam mieć okna w jadalni jak macie Wy. (dałam zdjęcie) Jestem dopiero na etapie wyciagania murów, ale mam nadzieje,że w końcu tez doczekam. Poprostu słów mi brak aby opisać mój zachwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_Daniels_ 22.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Piękny jest Wasz dom. My właśnie zaczynamy drążyć temat budowania, ale chciałabym aby nasz efekt końcowy był na takim poziomie. Kominek jest urzekający! Jesteście mistrzami w konsekwentnym stosowaniu łuków i zaokrągleń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka12 24.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam Jakiego kooloru sa okna i dach pozdrawim domek super Ewelinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka12 24.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam Domek rewalacjia Mam małe pytanko czy podbidka pod dach jest drewniana i jakie kolor dokładnie to jet.Okna i dzwi rowniez jakiego sa kolory .Domek super i gratuluje pomyłu POzdrwiam i dzieki za odpowiedz Ewelinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 30.04.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 EwelinkoOdpowiedzi wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 .... nie będę się długo rozwodzić, powiem krótko - popieram zachwyt poprzedników !!! nowocześnie, ale wszystko ze sobą współgra. No i ten ogród - mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 03.05.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witajcie Gratulacje śliczny domekMam pytanko odnośnie wykończenia ścian nad blatem kuchennym - czy to jest płyta wiórowa z okleiną i jak się sprawdza na co dzień?Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 04.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 No pięknie, pięknie.... Zaglądam co jakiś czas w poszukiwaniu inspiracji. Możesz mi trochę w tym pomóć? Chodzi mi konkretnie o płytki w łazience. Są takie ciepłe i bardzo mi się podobają. Zwykle w sklepach z glazurą zatrzymuję się przy takich, ale możesz napisać co to za producent i jaka jest ich nazwa? Zwykle na zdjęciach kolor jest inny niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 05.05.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 KasiuNad blatem kuchennym jest przyklejona płyta meblowa o grubości 1 cm. Sprawdza się znakomicieruskowaPłytki w łazience to kolekcja Tubądzin Kuba PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 05.05.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dziękuję z inrormację.W sklepie rzeczywiście wygladają troche inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witaj! Bardzo prosze o namiary na ekipe ukladajaca kostke, o ile mozesz ja polecic, bo efekt prac jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 11.05.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam... Bardzo mi sie i mojej narzeczonej podoba Wasz projekt. My właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania projektu. Interesuje nas coś w takim stylu, w zawiązku z czym mam prośbę czy byłby Pan tak uprzejmy i zamieścił rzut parteru i poddasza z wymiarami.Pozdrawiam i dziękuje.... Łukasz & Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 12.05.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 markotoNumer telefonu do szefa ekipy to 695 055 852lukaszmaLinki do rzutów parteru i poddasza zamieszczam poniżejhttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/plan_dol.jpghttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/plan_gora.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adzia 15.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 jestem pod wrażeniem waszego domku, wygląda jak na wizualizacjach, myślałam, że tak rewelacyjnie to tylko komputerowo można zrobić. A ogród to poprostu poezja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dziekuje za namiary. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam - gratuluję wspaniałego domku i pięknego wykończenia otoczenia.Bardzo mi się podoba Wasz płot.Jutro moja ekipa będzie mi robić taki sam.Zaczynają od podmurówki i robienia słupków.W związku z tym mam pilne pytania w tej sprawie:- jakie są wymiary słupków,- jaki jest ich rozstaw(odległość słupka od słupka),- szerokość bramy i wejścia;- wysokość słupków i podmurówki.Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts