piskosch 18.05.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Mówisz - maszWymiary słupka to 50/25 i 50/30Wysokość słupka - 140, podmurówki 35Długość przęsła 260Szerokość bramy 320, furtki 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Mówisz - masz Wymiary słupka to 50/25 i 50/30 Wysokość słupka - 140, podmurówki 35 Długość przęsła 260 Szerokość bramy 320, furtki 100 Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbaśka 20.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Zdjecia Waszego domku wrzucilam sobie do ulubionych i ogladam 3 razy w tygodniu...Ja jestem na etapie wyboru kostki i kiedy zobaczyłam Waszą juz żadna inna mi sie nie podoba. Jeśli mozna to po prostu skopiuję wszystko - rodzaj kolor i ułożenie - zamienie tylko koolejnosc płytki na droge do domu a kostke na podjazd. Mam pytanie odnośnie kostki bo wiem juz że Libet i piccola i Via Castello (a piccola to z colormixu chyba a nie z elegante?) I jeszcze jedno ile mniej więcej metrów Wam wyszło ? i w jakiej cenie kupowaliscie kostkę (chyba 2 lata temu?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 22.05.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 WitajPowierzchnia kostki to około 110-120 m2.Z tego co pamiętam, kupowaliśmy ją po 45 PLN za m2pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi58 01.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam! Gratuluje wspanialych cieplych i gustownych wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 15.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Oglądałam dużo wnętrz, przy tym musiałam komentarz da. Gratuluję pomysły konsekwncji... Mój klimat to kolonia - ale w takim domku z chęcią bym pomieszkała. Odważnie z pazurem i charakterem.... Łazienka boska... Kuchnia - po oglądaniu pozostałych wnętrz spodziewałam isę odjazdowej kuchni! Jest ładna - taka zwyczajna (nie znaczy gorsza) ładnie urządzona ze smakiem... nie powaliła mnie jak reszta wnętrz waszych... Pozostałe wnętrza normalnie szok.... Gratulacje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam! Wydaje mi sie ze podawales namiar na stolarza od plotu ale szukam szukam i nijak nie moge znalezc, czy moglbys sie podzielic jeszcze raz tymi namiarami? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 23.06.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 WitamNamiar na stolarza od płotu 608 198 947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 23.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Bosko Chyba się załamałam Ja też tak chcę mieć...... Tylko ta kasa..... Ślicznie macie normalnie jak w raju.... Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Marcin dzieki za cierpliwosc i namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 08.07.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Piękny ten wasz domek. Zarówno w środku jak ina zewnątrz rewelacja. Wszystko idealnie do siebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 08.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam serdecznie,mam pytanie a propos rynien. Zauważyłam, że macie takie, których zakończenie jest przykryte ziemią. Bardzo bym też chciala takie zastosować, ale nie wiem jak należy to wykonać. Czy mogę poprosić o podpowiedź, może jakieś zdjęcia? Będę bardzo zobowiązana. Pozdrawiam, Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 24.07.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 WitamZakończenia rynien wchodzą do specjalnych puszek spustowych, wkopanych do ziemi. Woda z puszek odprowadzana jest do centralnego zbiornika na wode opadową za pomocą podziemnych rur.Puszki spustowe mozna dostać np. w Castoramie, choc pewnie taniej będzie w hurtowni budowlanej.pozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 25.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam Zakończenia rynien wchodzą do specjalnych puszek spustowych, wkopanych do ziemi. Woda z puszek odprowadzana jest do centralnego zbiornika na wode opadową za pomocą podziemnych rur. Puszki spustowe mozna dostać np. w Castoramie, choc pewnie taniej będzie w hurtowni budowlanej. pozdr Marcin bardzo serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kucia 05.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 witam serdecznie oczywiście dołączam się do reszty forumowiczów, bardzo gustowne wnętrza wraz z ogrodem. Przygotowuje się do budowy w przyszłym roku tak więc zbieram informację, dzięki czemu łatwiej podjąć decyzje:) interesuje mnie Wasz dach, a konkretnie czy to dachówka czy blachodachówka no i kolor oraz firma;) serdecznie pozdrawiam Kucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gekoz 07.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 W wolnej chwili... proszę o przesłanie na priv namiarów górali spod Tarnowa...schody rewelacja...a sam domek UROCZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 07.08.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 KuciaDach jest z dachówki ceramicznej Sirius firmy RuppCeramika - kolor miedziany angobowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witaj! Bardzo prosze o namiary na wykonawce schodow. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/otonew6.jpg mam pytanie co rośnie w donicach przy drzwiach? super wygląda:) też coś myśle takiego u siebie, ale nie wiem czego szukać, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 09.08.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Honzka "Krzaki" przy drzwiach to po prostu bukszpany. BTW strasznie wolno rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts