Honzka 10.08.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Honzka "Krzaki" przy drzwiach to po prostu bukszpany. BTW strasznie wolno rosną bukszpany super wyglądają, ja szukałam jakiś szczepionych sosen itd, ale nic tak ładnego nie widziałam, na razie bardzie szukałam w necie, szkółki ogrodnicze dopiero przede mną a co z nimi robisz na zime? mogą stać tak cały czas? dzięki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 11.08.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witaj Nie wiem czy mogą, ale stoją Przeżyły już 3 zimy bez szwanku. Na Boże Narodzenie ozdabiamy je szyszkami lub jabłuszkami i "robią" za dekoracje pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.08.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witaj Nie wiem czy mogą, ale stoją Przeżyły już 3 zimy bez szwanku. Na Boże Narodzenie ozdabiamy je szyszkami lub jabłuszkami i "robią" za dekoracje pozdr Marcin dzięki za odpowiedź, bardzo łądnie wyglądają, będe szukać, na razie w necie nie widziałam niestety takich na pniu:( ale we wrześniu udaje sie do szkółek to na pewno znjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 14.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 bardzo mi sie podoba wasz kominek,czy robiliscie go sami czy fachowiec,mąż chce zrobić cos na ten styl tylko zastanawia sie jak jest robiony czy mozna uzyskac jakies informacje jak mniej wiecej sie robi taki kominek,ogolnie domek super urządzaony,wszystko dokładnie przemyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 15.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dołączam się do gratulacji - naprawdę ciepłe i miłę gniazdko, można zaczerpnąć sporo inspiracji.Strasznie się cieszę, że natknęłam się na Wasze fotki, bo wymyśliłam sobie ścianę ze strukturą w paski, właśnie coś takiego jak u Was w sypialni. Dlatego mam pytania:1. jakiego dokładnie tynku użyliście2. jaki to kolor3. czy mogę prosić jeszcze o jakieś zdjęcie ze zbliżeniaMam nadzieję, że się nie obrazicie, jeśli wykorzystam Wasze fotki, żeby wytłumaczyć naszemu fachmanowi o jaki efekt mi chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 17.11.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 mysweetbabysTemat był juz wałkowany, w skrócie - ramka wokół komika wykonana jest na wymiar z granitu, osadzona na postumencie z cegieł. Całość obudowana płytą g-k i otynkowana tynkiem strukturalnym. Jolasia1. tynk strukturalny np. z Castoramy2. kolor biały - pomalowany farbą akrylową na docelowy3. zdjęciehttp://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/tynk_syp.jpg pozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 17.11.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzięki za szybką odpowiedź.A możesz jeszcze zdradzić jaki u Ciebie jest kolor? Bardzo mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ślicznie wyszło ci urządzenie swojego domku.Mam podobny kolor drzwi do twoich. Niestety nie był to przemyslany zakup, dlatego poszukuje inspiracji, jak dopasować reszte mieszkania do calvadosu.czy miałas jakies opory, przed zrobieniem swojej sypialni w kolorze wenge- czyli nie pasującym do koloru drzwi?Czy polecasz takie rozwiązanie? Ja chciałabym łazienke w wenge, ale cały czas zastanawiam się, czy to nie bedzie sie gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 18.11.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jolasia Kodu koloru sobie niestety nie zapisałem , co też mnie martwi bo w razie konieczności jakiś poprawek ..... madzia.a Nie da sie dostosowac idealnie koloru drzwi do wszystkich pomieszczeń, szczególnie jesli chcesz miec rozne kolory drewna. Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się zbytnio wybierając sypialnie wenge, kolor drzwi może troche się "gryzie" ale w sumie to za bardzo nie przeszkadza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Kiedy zobaczymy wnętrza w nowej aranżacji? Dotarły do mnie słuchy, że były jakieś zmiany. Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 25.11.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 15.12.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 to ja też mam pytanie jakie kolorki farb masz w salonie, kuchni i holu? czy ten kolor w kuchni to ten sam co w salonie i na tynku strukturalnym przy kominku i w holu? a ten bordo na kominku? bede wdzięczna za odpowiedź a domek cuuuuuuuuuuuuuudowny wręcz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg życzy Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 22.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Spokojnych Świąt, dużo radości i ciepła, Pachnącej choinki, prezentów i miłości. Gwiazdki z nieba jaśniejącej w nocnym mroku oraz pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku życzy Jola http://91.121.210.142/kartki/4/125.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 22.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel26.gif.http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel011.gif Wszystkiego co dobre i pachnie świętami, skrzypiącego śniegu pod butami, smacznej kolacji w wigilijnym mroku, szampańskiego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Pragnę Wam złożyć szczere życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego 2009 Roku ! http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekdaria 21.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, Domek oczywiscie macie przepiekny,caly czas sie nim inspiruje.Czy jest szansa zebys podal mi namiary na ta ekipe od schodow oraz co to za barierki.Bylabym wdzieczna.Pozdrawiam Daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 22.01.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 WitajSchody robiła jednoosobowa firma z gór, kontakt niestety już gdzieś mi zaginął.W temacie barierek to jak rozumiem pytanie jest o materiał - stal inox w połączeniu z drewnem.Jesli czegoś nie zrozumiałem - pisz.pzdr.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts