lady in red 28.04.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Wracam do Ciebie jescze raz-spokojnie oglądam zdjęcia-a tu mym oczom ukazuje się czaderska balustrada na górze :)Czemu jej wsześniej nie widziałam......Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 09.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Piskosch możesz zdradzić mi tajemnicę ile kosztowało Cię wybudowanie tego domu w stanie surowym otwartym z dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk1975 25.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 a ja znów tu zaglądam w poszukiwaniu inspiracji twórczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA69 28.07.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, mnie ciekawi blat w kuchni, czy on jest czysto biały ? czy ma jakieś maziaje niewidoczne? Jeżeli można wiecie z jakiej firmy ewentualnie jakiś symbol? Za info dziękuję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 29.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 bardzo ładnie tam u Was... wnętrza jak z katalogów fajnie... podoba mi sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 31.07.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dom super, godny pozazdroszczenia. Podziwiam piękne wykończenie, łazienka super. Jeśli nie zmieni mi się gust to Kubę będę miał w swojej łazience. Jak te płytki sprawują się w codziennym użytkowaniu, żona patrzy pod kątem użyteczności-wiadomo to ona sprząta? Możesz napisać jaki gres masz w wiatrołapie ,holu położony?podoba mi się i gdzie kupiłeś komplet wypoczynkowy do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baasia 02.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Czy można wiedzieć co to za płytki są położone w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DP1982 13.08.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam,Dołączam się do osób zachwycających się wnętrzem Waszego domu!!! Macie bardzo pięknie urządzony dom. Mam pytanie dotyczące biurka w gabinecie. Jeśli możesz zdradzić to jakie są wymiary szklanego blatu a jakie samego "szkieletu drewnianego"!!! Serdecznie dziękuję za odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk1975 29.09.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 a ja tu wciąż pukam z nadzieją ujrzenia nowych zdjęć i upajaniem sie z zachwytem nieukrywanym nad pomysłowościa właścicieli i gustem przecudnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 01.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam , ja po 2 latach powróciłam do tematu Wszego dywanu w sypialni ( tego brązowego ) Przejżałam całą stronę Komfortu i nie umiem znzalżć nazwy ( ani wzoru ) tego chodniczka . Czy uda Wam się przypomnieć nazwę . ? z góry dziękuje Aha jak po latach zachowuje się tan dywan ( bo ponoć za tani nie był - a jak gatunkowo??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 01.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Piękne wnetrza macie. Aż dech zapiera Mi chyba najbardziej podobają się schody... Możesz zdradzić kto Wam je robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodo 02.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witamm Proszę napisac z jakiej firmy sa meble (stół krzesła i komody?)??? oraz kolor ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 15.05.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam! Widzę, że Gospodarz przestał zaglądać, a szkoda. Dom piękny.Niestety nie widzę zdjęć łazienek (i innych) a zdecydowałam się na kafelki Kuba i chciałam zobaczyć, jak one wyglądają we wnętrzu i zapytać się o użytkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 06.07.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ale śliczny domek a kuchnia nieziemska!!! Mam pytanie: czy zadowoleni jesteście z płyty na ścianie zamiast w płytek w kuchnii???? jest bardzo ładna ale czy praktyczna??? dzięki za infopozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba.t 24.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam,czy jest możliwość podrzucenia jakiś fotek z wnętrza ponieważ tylko widzę zdjęcia domku z zewnątrz a bardzo jestem ciekawy wykończeń tak zachwalanych przez innych forumowiczów. Mogą być na priva."piskosch" jaki kolor okien posiadasz w domu? Proszę podeślij jakies zdjecia.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 23.12.2014 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Przeniesione na strone 1 Edytowane 21 Lipca 2015 przez piskosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 21.07.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Nowe fotki na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts