rocky0973 09.10.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 O dzięki za miłe słowa. Naprawdę fajnie czytać takie rzeczy bo utwierdzają one nas że zasami warto zaryzykować i zrobić troszkę inne rzeczy (dom kostka, okna bez podziałów, itd) . Ochronę mamy z firmy SOLID Security. Jestem zadowolony. Wczesniej miałem inną ochronę, ale szybko z nich zrezygmowałem. Dzięki za dobre słowa i też Wam życzę przynajmniej takiej pogody jak w tamtym roku (jeszcze w grudniu murowałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraven 22.03.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Jak postępy w budowie? My z męzem rozważamy budowe Willi WIktorii, ponieważ niedawno widzieliśmy ją na żywo i urzekła nas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 30.11.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jak postępy w budowie? My z męzem rozważamy budowe Willi WIktorii, ponieważ niedawno widzieliśmy ją na żywo i urzekła nas. Pozdrawiam Witam, zaraz sie wprowadzamy. Stad brak wpisów, aktualizacji, itp. Na wszystko brak czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts