Jezier 02.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wszystko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wszystko się da. Super, Często wracam do tamtego zdjęcia kiedy chcę sobie przypomnieć jak ktoś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.07.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a można je gdzieś zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.07.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tutaj były:http://forum.muratordom.pl/zdjecia-redakcji,t65928.htmCoś się ostało. Ja zgubiłem swój oryginałA teraz wklejam pierwszą wersję grupowego 2009 http://www.helias.pl/forum/grupowe.jpgI poproszę o uwagi tutaj lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tutaj były: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-redakcji,t65928.htm Coś się ostało. temat z roku 2006, a w tzw. międzyczasie nastapiła zmiana adresu Forum z forum.murator.com.pl na forum.muratordom.pl już poprawiłem, mam nadzieję że teraz widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.07.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzięki ponury. Ja niestety to co podpisywałem musiałem skasować. Zostało tylko to co Trini dodpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja podglądam sobie (jak ten zboczeniec ), bo niestety nie mogłam uczestniczyć na żywo i jest mi jeszcze bardziej żal !!!!!!!!! Cieszę się jednak, że przynajmniej mogę Was zobaczyć na zdjęciach, skoro nie było mi dane poznać Was osobiście. Mam nadzieję, że nie wygonicie stąd podglądacza, bo byłoby mi jeszcze bardziej żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja podglądam sobie (jak ten zboczeniec ), bo niestety nie mogłam uczestniczyć na żywo i jest mi jeszcze bardziej żal !!!!!!!!! Cieszę się jednak, że przynajmniej mogę Was zobaczyć na zdjęciach, skoro nie było mi dane poznać Was osobiście. Mam nadzieję, że nie wygonicie stąd podglądacza, bo byłoby mi jeszcze bardziej żal No wiesz Po to są zdjęcia, żeby zachęcić Tych którym nie było dane uczestniczyć w Spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja podglądam sobie (jak ten zboczeniec ), bo niestety nie mogłam uczestniczyć na żywo i jest mi jeszcze bardziej żal !!!!!!!!! Cieszę się jednak, że przynajmniej mogę Was zobaczyć na zdjęciach, skoro nie było mi dane poznać Was osobiście. Mam nadzieję, że nie wygonicie stąd podglądacza, bo byłoby mi jeszcze bardziej żal No wiesz Po to są zdjęcia, żeby zachęcić Tych którym nie było dane uczestniczyć w Spotkaniu Dziękuję baaaaardzo Znaczy, że moje podglądactwo nie jest niewłaściwe, a jest nawet zalecane Już nie czuję się jak ten zboczeniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Uzupełniamy podpisy, Od lewej, w białych spodniach anjamen, obok z torbą Anoleiz, w zielonej sukience stukowa, między Cpt_Q a Coullignonem , stuk, za stukową KaśkaMaciej, z dzieckiem na ręku to Czandra?, ta blondyneczka przed Coullignonem to amalfi, Jezier obok Ciebie stoi adiqq, a za ghostem malgos2, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzięki i proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Obok Ducha BetaGreta i niebieska Kruella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzięki Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jeszcze Filip i Nitka, ktora wyszla definitywnie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ach,żałujemy ,że nie dojechaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Daga, wu , wy to jak siostry wygladacie, takie jesteście podobne . Dagulka chyba to spotkanie sporo nerwów cie kosztowało i nic nie jadłaś bo wydaje mi się że mocno schudłaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 verunia ...no nic się przed Tobą nie ukryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.07.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale fajowa imprezka. A gdzie fotki z AP?? (pozdrawiam wszystkich imprezowiczów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Fajowa , fajowa, byłe naprawdę super ... dobra, już Cię więcej nie dobijam zapraszamy we wrześniu na powtórkę AP i wtedy bedziesz mógł na żywo zweryfikować rzeczywistość - nie na zdjęciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts