paulus2 01.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 CO SADZICIE O TYM PROJEKCIE ? http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=54174 MOZE KTOS GO BUDUJE ?BARDZO MI SIE PODOBA ALE PROJEKT PROJEKTEM A ZYCIE POKAZUJE CO INNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
junak123 16.12.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Hej! Fajnie, że odnalazłem ten wątek, ale szkoda, że tak tu pusto. Bardzo mi się podoba ten projekt ale wprowadziłbym kilka zmian. Ciekawi mnie co Wy na to?Po pierwsze przeniósłbym łazienkę z 1.9 do 1.5 i 1.9 połączył z 1.8. Byłby wtedy 2 duże sypialnie i 1 gabinet/pokój dla gości. W dodatku łazienka byłaby większa. Po drugie nie jestem przekonany do takiego dużego przeszklenia w pomieszczeniu 1.7. W ogóle jakoś nie jestem przekonany do tego tarasu tam. Może wystarczyłoby okno? Taras jest w salonie. No i ostatnia rzecz. Co sądzicie o dachu? Pewnie będzie trochę kosztował...Tutaj działający link: http://projekty.lipinscy.pl/Miami/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
junak123 19.12.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Co sądzicie o moich pomysłach? bardzo proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtinio 09.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wszystko spoko tylko jak rozwiążesz wtedy problem wentylacji w łazience? drugi komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
junak123 10.01.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zastanawiałem się raczej nad rekuperacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtinio 11.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 aaa to zmienia postać rzeczy Co do tarasu przy sypialni to mi akurat ten pomysł się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts