Electron 12.04.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Mam taką uwagę dotyczącą zapisu strony "Forum" na dysk.Otóż jestem na tym forum nowy, ale odkryłem tu kopalnię wiedzy na temat budownictwa i tematów "okołobudowlanych". Ponieważ sam buduję to wiele wątków mnie intersuje i zapisuje je po prost na dysk do późniejszego przejrzenia i wykorzystania. I tu jest mały ale denerwujący problemik - czy nie dało by się skonstruować strony tak, aby gdy chcemy ją zapisać na dysk w tytule pliku pojawiał się po prostu tytuł wątku zamiast nic nie mówiącego "Murator FORUM - Nowy wątek".Można oczywiście sobie z tym poradzić metodą "kopiuj-wklej", ale przy większej ilości wątków do zapisania jest to męczące i czasochłonne. A licznik TPSA bije...Druga sprawa - Reklama muratora na początku strony. Owszem jest ona efektowna, ale ponieważ zrobiono ją jako plik Multimedia Flash Player" to przy słabszych komputerach (ja do przeglądania internetu używam 486DX66 i jest to konfiguracja w większości przypadków wystarczająca)pożera ich większość zasobów. Nie daje się jej w żaden sposób wyłączyć. Nie można by było wrzucić tu jakiegoś równie efektownego, ale mniej obciążającego system gif'a? PozdrawiamElectron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.04.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Przekazujemy te uwagi naszym informatykom. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts