woy1 03.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam, W jaki sposób podejść trójklapowego? Pięcioklapowy żaden problem a z tym nijak sobie nie radzę a jest znacznie ładniejszym pnączem... pozdrawiamw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 03.07.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 podciągam temat, bo rzeczywiście roślinka pięknie się prezentuje i rozmnożenie to gra warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annago 08.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 och tak! ja tez próbuję ukorzenić sadzonki, bo chcę obsadzić dom, ale niestety, w ogóle nie maja chęci do wypuszczania czegokolwiek.Pięcioklap ukorzenia się nawet wkopany bezpośrednio w grunt, bez żadnych podchodów, a trójklap-ani w wodzie, anie w ziemi w wraunkach "cieplarnianych".... Proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy1 08.07.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Chyba zaapelować musimy do tutejszych spceców Elfir, Pinus Mirek eL? Z innej beczki - 5 klapowego w szkółce pod W-wą metrowy kosztuje 48 zł...I nie jest to raczej jakaś odmiana rzadsza. Z ceną znaczna przesada? pozdrawiamw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annago 08.07.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 w Poznaniu takie mniej więcej pólmetrowe sadzonki kosztują 12 zł-ale ja mam naprawdę skromny budżet i muszę kombinować, więc bawię się w ukorzenianie-na razie bez skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Bo i ukorzenia się niechętnie. Sadzonki cięte jesienią dołować w piasku bezmroźnie, wiosną inspekt. Ale efekty marne.Szczepienie na P. vitacea. W sarnią nóżkę I-III w szklarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 czyli siać z nasion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markusj12 21.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 [col or=red][/color] jak to taki problem to w czerwcu lipcu beda sadzonki na al. po zlotowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts