Szaruś 30.11.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Czy ktoś ma takie ciepłomierze u siebie? Podobno niektóre nowe spółdzielnie instalują takie, zamiast takich "naklejanych" na kaloryferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.12.2003 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pikuś 01.12.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 W bloku nie słyszałem, ale w innych obiektach widziałem, sam eksploatuję kilka szt. Pozdrowienia Pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 01.12.2003 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Można to podłączyć do PC-ta i ściągnąć dane, z których potem można zrobić jakąś statystykę? Ile takie zabawki mniej więcej kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pikuś 01.12.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Pewnie że można, tyle że bladego pojęcia nie mam ile takie klocki kosztują. U mnie zestaw pomiarowy zakłada PEC, natomiast interfejs do współpracy z pc-tem to trzeba samemu i pecet niestety też Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts