slawekszych 03.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witajcie.Szukam jakiejs sprawdzonej ekipy aby wykonała mi ogrodzenie czołowe z klinkieru.Możecie mi kogoś polecic???? Wielkie dzieki z góry. Sławek ps. Jestem z Knurowa obok Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Bartoszek 29.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam. polecam bardzo dobrych fachowców . Za położenie 1 cegły klinkierowej biorą 2 zł. Są bardzo dokładni, i nie pijąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 29.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam. polecam bardzo dobrych fachowców . Za położenie 1 cegły klinkierowej biorą 2 zł. Są bardzo dokładni, i nie piją Pozdrawiam Dlaczego nie piszesz że to Ty wykonujesz? Nie wprowadzaj ludzi w błąd, jest to nieuczciwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 30.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 może wstydzi się swojej pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts