Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w werbenach 2 G2

Recommended Posts

Sprawdzam czy udało mi się wstawić komentarze

Nie nic mi sie nie udało :cry:

Napiszę Wam parę słów o nas ...te które skasowałam ...

Jest nas czworo:

- Małżowinka moja

- Córeńka Kochana

- Kismorek kiciorek

- no i ja Ania

Córeńka kochana ma 15 lat, jest moją iskierką i mądrą dziewczyną, czasami pomocną :) a teraz zdecydowanie wakacyjną,

Małżowinka (z niewielkim starzem od 21.03.2009 r.) jest super facetem, miły, pomocny (prasuje!!!), kochany,

Kismorek potworek jest cudownym bezsierściowcem nakolannym, przytulanką cudowną, żarłoczkiem i skoczkiem,

a ja no cóż sama skromność ...... Anioł nie kobieta :lol:

Znależliśmy się tutaj ponieważ marzymy o domku, działkę już mamy 500m2, niewielka ale dla nas jak w sam raz, domek w Werbenach 2 G2, papiery w trakcie załatwiania, i cichutkie plany na początek budowy w tym roku

zdjęcia wkleję jak się nauczę 8)

bardzo proszę powiedzcie czy ktoś buduje Werbenkę?

czytam to forum od dobrego roku i nie znalazłam nikogo?

czy to mozliwe?

pozdrawiam Ania

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...

Witam rowniez buduje domek w werbenach zrobilismy troszke zmian mianowice sypialnia nad garazami sciane mamy wsunieta jakies 1.4m do srodka czyli mamy balkonik loggia sympatycznie to wyglad aa pokoj wciaz jest duzy na pietrze zrobilismy tylko dwa pokoje i zmniejszylismy korytarz poniewaz byl za szeroki poza tym zmiana ksztaltu wykusza ale po czesci ti byla porazka jednakze jakos sie go udalo uratowac wybijajac okienka 46x220 po bok.

Nie wiem jak wkleic zdjecia jednakze na forum domu w werbenach 2 g2odbicie lustrzane jest ich kilka mozna podejrzec jesli jest Pani zainteresowana moge podeslac kilka zdjec na maila

pozdr

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

My też werbenę ale 1 i podpiwniczoną :) Wygląda podobnie widzę, tylko, ze u nas kopertowy dach. Co do zmian w projekcie to polecam w salonie zaminić okno balkonowe na normalne, a w miesjcu gdzie jest normalne na tarasowe :) bo ktoś kompletnie nie pomyslał przy projektowaniu i główny "szlak" wyjściowy na taras prowadzi przez środek salonu :/

Zrezygnowaliśmy też z kominka i zlikwidowaliśmy jeden balkon