Kismetka 03.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam wszystkich tak ładnie napisałam wszystko i mi się skasowało bo walczę z tymi komentarzami będę musiała wszysko jeszcze raz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kismetka 03.07.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Sprawdzam czy udało mi się wstawić komentarze Nie nic mi sie nie udało Napiszę Wam parę słów o nas ...te które skasowałam ... Jest nas czworo: - Małżowinka moja - Córeńka Kochana - Kismorek kiciorek - no i ja Ania Córeńka kochana ma 15 lat, jest moją iskierką i mądrą dziewczyną, czasami pomocną a teraz zdecydowanie wakacyjną, Małżowinka (z niewielkim starzem od 21.03.2009 r.) jest super facetem, miły, pomocny (prasuje!!!), kochany, Kismorek potworek jest cudownym bezsierściowcem nakolannym, przytulanką cudowną, żarłoczkiem i skoczkiem, a ja no cóż sama skromność ...... Anioł nie kobieta Znależliśmy się tutaj ponieważ marzymy o domku, działkę już mamy 500m2, niewielka ale dla nas jak w sam raz, domek w Werbenach 2 G2, papiery w trakcie załatwiania, i cichutkie plany na początek budowy w tym roku zdjęcia wkleję jak się nauczę bardzo proszę powiedzcie czy ktoś buduje Werbenkę? czytam to forum od dobrego roku i nie znalazłam nikogo? czy to mozliwe? pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasmandevil 05.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Cześć ja buduję ten domek. Jestem obecnie na etapie dokańczania parteru/lania stropu na garażu. Wprowadziłem trochę zmian, Jaqk będziesz zainteresowana napiszę jakich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kismetka 07.07.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 witaj ależ oczywiście że jestem zainteresowana zmianami w prjekcie ponieważ sami kombinujemy jak i co by ulepszyć. bardzo proszę napisz i wielkie dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominnk 24.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a moze wrzucisz troche zdjec? bylo by milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 21.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja mam zamiar budować werbene 5 czyli powiększoną werbene 2, piszcie bo coś milczycie co do postępów budowy szkoda że nie ma fotek z realizacji bo by mi się przydały, jak z kosztami? Kosmiczne czy da się przeżyć? prosze o info bardzo bardzopap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack77 14.11.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam rowniez buduje domek w werbenach zrobilismy troszke zmian mianowice sypialnia nad garazami sciane mamy wsunieta jakies 1.4m do srodka czyli mamy balkonik loggia sympatycznie to wyglad aa pokoj wciaz jest duzy na pietrze zrobilismy tylko dwa pokoje i zmniejszylismy korytarz poniewaz byl za szeroki poza tym zmiana ksztaltu wykusza ale po czesci ti byla porazka jednakze jakos sie go udalo uratowac wybijajac okienka 46x220 po bok.Nie wiem jak wkleic zdjecia jednakze na forum domu w werbenach 2 g2odbicie lustrzane jest ich kilka mozna podejrzec jesli jest Pani zainteresowana moge podeslac kilka zdjec na maila pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 23.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja tu juz zaczynam przymiarkę do kopania a wy milczycie... jak prace postępują? dzieje się u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaimac 10.07.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witamy My równiez budujemy dom w werbenach 2g2 czesciowo podpiwniczoną.Jestesmy na etapie wyboru dachówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.07.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 My też werbenę ale 1 i podpiwniczoną Wygląda podobnie widzę, tylko, ze u nas kopertowy dach. Co do zmian w projekcie to polecam w salonie zaminić okno balkonowe na normalne, a w miesjcu gdzie jest normalne na tarasowe bo ktoś kompletnie nie pomyslał przy projektowaniu i główny "szlak" wyjściowy na taras prowadzi przez środek salonu :/ Zrezygnowaliśmy też z kominka i zlikwidowaliśmy jeden balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts