Tomek1233 03.07.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek i prowadzę firmę remontową.(Warszawa) Wszystkie zlecenia wykonuję osobiście. Korzystając z moich usług macie Państwo gwarancję, iż dołożę wszelkich starań , aby sprostać Państwa wymogą i rzetelnie wykonam powierzone mi zadanie. Wystawiam faktury Vat , podpisuję umowę na wykonanie zlecenia ze szczegółową wyceną prac , daję gwarancję na wykonaną usługę . Oprócz usług, oferujemy Państwu w przystępnych cenach materiały potrzebne do wykończenia wnętrz m.in: glazurę, terakotę, wanny, kabiny, panele, meble. Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani moją ofertą i chcielibyście poznać jej szczegóły , to proszę o kontakt. Pozdrawiam. e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts