Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pilne !!! Jak z gwarancja?

Recommended Posts

sama kupowalam materiały ... i wszystko dostawałam w składach od ręki - wszystkie papiery

ale wydaje mi się, że

powinienes dostać od dekarza do ręki przy rozliczeniu fakturę i papiery na materiały użyte przez niego

no bo

niech się stanie jakieś nieszczęście i wyjedzie do Stanów za robotą :wink: ... to na jakiej podstawie będziesz reklamował okno które po czasie okaże się wadliwe? :roll:

sama kupowalam materiały ... i wszystko dostawałam w składach od ręki - wszystkie papiery

ale wydaje mi się, że

powinienes dostać od dekarza do ręki przy rozliczeniu fakturę i papiery na materiały użyte przez niego

no bo

niech się stanie jakieś nieszczęście i wyjedzie do Stanów za robotą :wink: ... to na jakiej podstawie będziesz reklamował okno które po czasie okaże się wadliwe? :roll:

czy na dachowke jest jakis osobny papier czy faktura zakupu?

na okna na pewno :roll: :wink:

a na wiatrownice, gont , pape , deski - tylko faktura z pieczątką składu

acha , no to uściśle bo mi się przypomniało :roll:

reklamowałam wyłaz velux'a i żądali tylko faktury ....nie chcieli żadnych innych papierów

nie wiem jak to jest .... mam nadzieje, ze dekarz odda Ci przy rozliczeniu po prostu wszystkie faktury za zakupione towary , według mnie tak być powinno :roll:

wiesz co? no ja na rynny też tylko fakture miałam :roll:

tak mi się cuś zdo, że na podsawie faktur wszystkie reklamacje zostają uwzględnione :wink:

tak jak z tym velux'em ... zadzwoniłam do sprzedawcy z allegro , dał mi namiary na velux - serwisant w okolicy , przyjechali - fakturę zobaczyli i nic innego nie chcieli :roll: