edi1977 03.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Przyszedl czas ze musze sie rozliczyc z dekarzem za prace i materialy. Mam pytanie jak wyglada gwarancja na zastosowana dachowke, okna itp? Czy powinnienem od niego dostac jakies karty gwarancyjne czy jest to realizowane w inny sposob? Prosze o pilna pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 sama kupowalam materiały ... i wszystko dostawałam w składach od ręki - wszystkie papiery ale wydaje mi się, że powinienes dostać od dekarza do ręki przy rozliczeniu fakturę i papiery na materiały użyte przez niego no bo niech się stanie jakieś nieszczęście i wyjedzie do Stanów za robotą ... to na jakiej podstawie będziesz reklamował okno które po czasie okaże się wadliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 03.07.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 sama kupowalam materiały ... i wszystko dostawałam w składach od ręki - wszystkie papiery ale wydaje mi się, że powinienes dostać od dekarza do ręki przy rozliczeniu fakturę i papiery na materiały użyte przez niego no bo niech się stanie jakieś nieszczęście i wyjedzie do Stanów za robotą ... to na jakiej podstawie będziesz reklamował okno które po czasie okaże się wadliwe? czy na dachowke jest jakis osobny papier czy faktura zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie mam dachówki , mam gont - tylko fakturę dostałam z gontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 03.07.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie mam dachówki , mam gont - tylko fakturę dostałam z gontu a na co dostalas osobny papier niz faktura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 na okna na pewno a na wiatrownice, gont , pape , deski - tylko faktura z pieczątką składu acha , no to uściśle bo mi się przypomniało reklamowałam wyłaz velux'a i żądali tylko faktury ....nie chcieli żadnych innych papierów nie wiem jak to jest .... mam nadzieje, ze dekarz odda Ci przy rozliczeniu po prostu wszystkie faktury za zakupione towary , według mnie tak być powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 03.07.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 czyli na okna powinienem dostac papier. a rynny? najbardziej zastanawia mnie dachowka. podobno gwarancja powinna wynosic 50 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wiesz co? no ja na rynny też tylko fakture miałam tak mi się cuś zdo, że na podsawie faktur wszystkie reklamacje zostają uwzględnione tak jak z tym velux'em ... zadzwoniłam do sprzedawcy z allegro , dał mi namiary na velux - serwisant w okolicy , przyjechali - fakturę zobaczyli i nic innego nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts