flowers 15.08.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Proszę bardzo[ATTACH=CONFIG]366235[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366236[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366238[/ATTACH] Czy kladl Pan fugę miedzy deski Tabulo?u mnie są położone deski i ten klej już ma kolor i zastanawiam się ,czy trzeba fugę kłaść bo zrobiliśmy próbę w jednym miejscu i strasznie ciemno to wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 19.08.2017 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Ja nie robue zadnych sztycznych imitacji drewna na poetrze moze i wyglada srednio ale przy drzwiach dramat Wybralem drewni thermory opcja drozsza ale wyglad bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuter1975 14.09.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Ja kilka dni temu skorzystałem z systemu Arsanit i wyszło genialnie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuter1975 14.09.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSBUD 22.09.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Czy kladl Pan fugę miedzy deski Tabulo?u mnie są położone deski i ten klej już ma kolor i zastanawiam się ,czy trzeba fugę kłaść bo zrobiliśmy próbę w jednym miejscu i strasznie ciemno to wychodzi... Fugę tworzy klej dyspersyjny Termolep-D, którym przykleja się deskę TABULO do ściany. Film ze szczegółową instrukcją montażu tutaj: Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzinanaswoim 12.08.2019 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Odświeżam wątek, stoję przed wyborem techniki wykonania zdobień/ elementów dekoracyjnych na elewacji (kolor złoty dąb ok. 15-20 m2). Może ktoś poradzi cna świeżo co wybrać, kusi mnie DecoArtWood ale mam watpliwosci do do trwałości rozwiązania, momentami skłaniam się ku tynkowi mineralnemu o strukturze drewna ale obawiam się złego wykonania i efektu sztuczności (Ceresit, Arsanit). Czy ktoś może się wypowiedzieć z perspektywy czasu? Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.08.2019 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Odświeżam wątek, stoję przed wyborem techniki wykonania zdobień/ elementów dekoracyjnych na elewacji (kolor złoty dąb ok. 15-20 m2). Może ktoś poradzi cna świeżo co wybrać, kusi mnie DecoArtWood ale mam watpliwosci do do trwałości rozwiązania, momentami skłaniam się ku tynkowi mineralnemu o strukturze drewna ale obawiam się złego wykonania i efektu sztuczności (Ceresit, Arsanit). Czy ktoś może się wypowiedzieć z perspektywy czasu? Dzięki z góry! tak , Greinplast deska. 5 lat prob i bledow i testow wszytskiego co wpadlo w rece. tu masz historie testow i nasze perypetie : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230834-Panele-RODEO-imitacja-drewna-na-elewacji-dyskusja-z-Producentem&highlight=rodeo az wreszcie udalo sie trafic po kolejnym niepowodzeniu na deski greinplasta tak.. robia robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.08.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Odświeżam wątek, stoję przed wyborem techniki wykonania zdobień/ elementów dekoracyjnych na elewacji (kolor złoty dąb ok. 15-20 m2). Może ktoś poradzi cna świeżo co wybrać, kusi mnie DecoArtWood ale mam watpliwosci do do trwałości rozwiązania, momentami skłaniam się ku tynkowi mineralnemu o strukturze drewna ale obawiam się złego wykonania i efektu sztuczności (Ceresit, Arsanit). Czy ktoś może się wypowiedzieć z perspektywy czasu? Dzięki z góry! DecoArtWood na ścianie od trzech lat, żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzinanaswoim 12.08.2019 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 tak , Greinplast deska. 5 lat prob i bledow i testow wszytskiego co wpadlo w rece. tu masz historie testow i nasze perypetie : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230834-Panele-RODEO-imitacja-drewna-na-elewacji-dyskusja-z-Producentem&highlight=rodeo az wreszcie udalo sie trafic po kolejnym niepowodzeniu na deski greinplasta tak.. robia robote. Dziękuję, zapowiada się dobrze. A czy DecoArt Wood też podlegało opisanym testom? Jestem ciekawa porównania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzinanaswoim 12.08.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) DecoArtWood na ścianie od trzech lat, żadnego problemu. O dziękuję, czyli jest ktoś kto już ma spore doświadczenie z ta deska. . Montaż samodzileny czy ekipa od elewacji? Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez rodzinanaswoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.08.2019 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dziękuję, zapowiada się dobrze. A czy DecoArt Wood też podlegało opisanym testom? Jestem ciekawa porównania.. nie zdazylo. po kolejnym producencie wszedl Greinplast z ta deska i juz tak zostalo. jak cos dziala to sie nie poprawia bo przestanie dzialac. wiec skoro Greinplast zadzialal - zakonczylismy poszukiwania alternatywnego rozwiazania dla deski. na chwile obecna kilkaset tematow sprzedazowych, kilkanascie realizacji jako wykonawca. bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzinanaswoim 12.08.2019 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 nie zdazylo. po kolejnym producencie wszedl Greinplast z ta deska i juz tak zostalo. jak cos dziala to sie nie poprawia bo przestanie dzialac. wiec skoro Greinplast zadzialal - zakonczylismy poszukiwania alternatywnego rozwiazania dla deski. na chwile obecna kilkaset tematow sprzedazowych, kilkanascie realizacji jako wykonawca. bez zarzutu. No tak, słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.08.2019 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 O dziękuję, czyli jest ktoś kto już ma spore doświadczenie z ta deska. . Montaż samodzileny czy ekipa od elewacji? Samodzielny. To zdjęcia zaraz po tym jak skończyła ekipa od elewacji, która weszła, kiedy jak skończyłem kleić ArtWood https://photos.app.goo.gl/HfZrsacDEbUPr3su7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisuu 02.09.2019 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 (edytowane) A czy ktoś zna suchego producenta imitacji drewna, ale o jednolitej strukturze jak na zdjęciu? Chciałem również zapytać jak zostało wykonane pokrycie jak poniżej? Edytowane 2 Września 2019 przez Lisuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanson 18.09.2019 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2019 Czy ktoś widział lub robił u siebie imitację deski - kolor dab naturalny(taki jest kolor okien) czasami zwany także jasny dab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5555 19.09.2019 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Wpisz sobie na youtube widzialem tam filmik gdzie gosciu robi sobie jedna sciane domku tak oblozona plytami imitujacymi drewno, pokazuje montaz i efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5555 19.09.2019 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Moim zdaniem efekt jak najbardziej na plus w porownaniu np do baranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanson 19.09.2019 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Moim zdaniem efekt jak najbardziej na plus w porownaniu np do baranka Najlepsze co do tej pory widziałem to cedr kanadyjski na żywo, żadnej deski sztucznej np greinplastowej nie widziałem w kolorze jasny/naturalny dąb. Problem z tym że ten cedr swoje kosztuje a później co roku czas konserwacji. Stąd cały czas szukamy innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5555 23.09.2019 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Najlepsze co do tej pory widziałem to cedr kanadyjski na żywo, żadnej deski sztucznej np greinplastowej nie widziałem w kolorze jasny/naturalny dąb. Problem z tym że ten cedr swoje kosztuje a później co roku czas konserwacji. Stąd cały czas szukamy innej opcji. Rozumiem że konserwacja tylko ze strony zewnetrznej, bez jakis czesciowych demontazy ? Chyba do przezycia raz do roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSBUD 24.09.2019 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 W naszej ofercie mamy deskę imitującą drewno w kolorze jasnego dębu. Proszę zerknąć, może taki odcień będzie Panu odpowiadał https://kosbud.com.pl/produkty/deska-dekoracyjna-tabulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts