fajna kobieta 13.09.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dzięki wielkie za pomoc w przeliczeniu :yes:Niestety humanistka jestem i liczenie nie idzie mi najlepiej :-PZamówiłam przed chwila i bedą na jutro.Dam znać jak juz bedą położone jak wyszło.Jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 13.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dzięki wielkie za pomoc w przeliczeniu :yes:Niestety humanistka jestem i liczenie nie idzie mi najlepiej :-PZamówiłam przed chwila i bedą na jutro.Dam znać jak juz bedą położone jak wyszło.Jeszcze raz wielkie dzięki! Tylko niech "lepią" jak w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 13.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dzięki wielkie za pomoc w przeliczeniu :yes:Niestety humanistka jestem i liczenie nie idzie mi najlepiej :-PZamówiłam przed chwila i bedą na jutro.Dam znać jak juz bedą położone jak wyszło.Jeszcze raz wielkie dzięki! Mam nadzieje, że to był taki słaby żart booo np nie znałaś wymiarów listy. Bo inaczej obrażasz humanistów a także dzieci kończące podstawówke zakładając spory spadek poziomu kształcenia z matematyki w zakresie mnożenia i dodawania, choć i to niepewne bo dziecko w domu ma nawet narzędzie kosmiczne zwane kalkulatorem. Wiem, wiem, wpis nic nie wnoszący ale czasem aż się dziwie co ja czytam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 To nie czytaj.Proste....Dopiero podczas wczorajszej rozmowy ze sprzedawca dowiedziałam sie jaka jest długość listew(3m).To tak gwoli wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 17.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 każdy robi Rodeo a porównywaliście http://www.plastmaker.pl/ bo nad nimi sie zastanawiałem?zatem jaki klej do klejenie dokładnie polecacie aby nie było przygód jakie miał jeden z kolegów formułowych z białymi nalotami odchodzeniemdziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 17.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 miałem to w rękach i poza widoczną "garażową" produkcją niestety nie ma wyglądu .tam jest chyba zwykły styro a nie xps . jak już stosować imitacje drewna to najlepszej jakości . w innym przypadku lepiej sprawdzi się dobry tynk i fajne kolory. przecież robimy to w celu poprawy wyglądu domu a nie żeby miał przypominać "koszmarex" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 17.09.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 kolejna porcja montażu paneli Rodeo ( pomimo niepewnej pogody ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 17.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 kolejna porcja montażu paneli Rodeo ( pomimo niepewnej pogody ): [ATTACH=CONFIG]212816[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]212817[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]212818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]212819[/ATTACH] Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 O matko i córko jak one ślicznie wyglądają!!! :jawdrop:U mnie tez biała elewacja więc moze efekt będzie podobny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 17.09.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ładnie dzięki ,jeszcze niektóre fragmenty nie pomalowane jak trzeba.robiłem fotki w czasie prac ekipy,tak więc farba jeszcze mokra . powoli elewacja nabiera jakiegoś wyglądu powiem szczerze że brakowało tych wstawek z Rodeo,można zobaczyć wcześniej jak wyglądał dom bez paneli jak skończą to wrzucę fotki jak wygląda całość ale już jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 17.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 O matko i córko jak one ślicznie wyglądają!!! :jawdrop:U mnie tez biała elewacja więc moze efekt będzie podobny ? serdeczne dzięki. jeśli się spodobało to napiszę że kolor elewacji jest taki leciutko wpadający w szary co na zdjęciu nie widać. panele Rodeo są pomalowane sadolinem extra w kolorze mahoń. to ładny,ciepły odcień mahoniu , innych firm jest znacznie ciemniejszy a ten fajnie się prezentuje zwłaszcza przy słonecznej pogodzie część osób która była na budowie myślała że to deski z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 18.09.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 qubic czyli czym sprawdzonym polecasz je kleić prośba o dokładną nazwę oraz ile na gotowo z robotą wyszedł Cię m2 PS kolor ladny wyszedł nie za ciemny ze "śraczkowaty" ani nie wiśniowaty to takich nie lubiechyba taki optymalny oddający kolor drewnaciekawe jakby sie komponował u mnie z oknami w kolorze orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 18.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 panele Rodeo montuje mi ekipa na http://www.sto.pl/20957_PL-Instrukcje_techniczne_PDF-IT_Sto-Armierungsputz.pdf, na 30m2 raczej trzeba mieć 3 wiaderka po około 150zł, ekipa chciała 50zł za m2. nowa porcja zdjęć z montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 18.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Czyli wygrała najlepsza - najdroższa opcja z Armierungsputzem. Coś mi się wydaje, że wspominałem coś o tym kleju wcześniej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 18.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 i dlatego wygrała poza tym trzymam się wytycznych jakie dostałem od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 23.09.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a co to znaczy że ten klej jest najlepszy i najpewniejszy? bo cena ciut duża prawda? a eipę w okolicy Warszawy skad sprawdzoną złapac?ten kolor wydaje mi sie najlepeij oddający realny kolor drewna zgodzicie sie? nie jst ani za ciemny ani za złoty przezco naturalnie daje obraz daj linka do tej farby dużo Ci jej poszło na te 30m2? sam malowałes czy ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.09.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a co to znaczy że ten klej jest najlepszy i najpewniejszy? bo cena ciut duża prawda? a eipę w okolicy Warszawy skad sprawdzoną złapac? ten kolor wydaje mi sie najlepeij oddający realny kolor drewna zgodzicie sie? nie jst ani za ciemny ani za złoty przezco naturalnie daje obraz daj linka do tej farby dużo Ci jej poszło na te 30m2? sam malowałes czy ekipa? Tak ten klej jest najlepszy i najpewniejszy - cena niestety solidna. Ekipę w okolicach Warszawy? hm............ zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.09.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) ten kolor wydaje mi sie najlepeij oddający realny kolor drewna zgodzicie sie? nie jst ani za ciemny ani za złoty przezco naturalnie daje obraz A co to jest "realny kolor drewna" Jakiego drewna ? Bo na przyklad sosny, dębu, czy modrzewia nie... Chyba, ze pomalowanych bejcą w kolorze mahon Edytowane 24 Września 2013 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.09.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Malowanie Rodeo:http://images64.fotosik.pl/205/c564df5b27522ae6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 23.09.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a co to znaczy że ten klej jest najlepszy i najpewniejszy? bo cena ciut duża prawda? a eipę w okolicy Warszawy skad sprawdzoną złapac? ten kolor wydaje mi sie najlepeij oddający realny kolor drewna zgodzicie sie? nie jst ani za ciemny ani za złoty przezco naturalnie daje obraz daj linka do tej farby dużo Ci jej poszło na te 30m2? sam malowałes czy ekipa? kleju na 30m2 trzeba 2 wiaderka i trochę zostało mi jeszcze prawie całe wiaderko - mogę korzystnie odstąpić panele malowała ekipa taką farbą: http://www.sadolin.pl/index.cfm/produkt/info/sadolin-extra-lakierobejca-dekoracyjno-ochronna# najlepiej kupić 5l i jak zabraknie to dokupić małą puszkę -5-cio litrowa kosztuje 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts