Gość Bibes 01.12.2003 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam serdecznie, to mój pierwszy raz na forum, ale jak myślę nie ostatni - całe mieszkanie do urządzenia i mnóstwo problemów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 01.12.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 No to możesz mieć problem. O ile się orientuję kabiny półokrągłe są symetryczne, albo 100x100 (rzadziej), albo 90x90. Z niesymetrycznymi kabinami spotkałam się tylko w przypadku prostokątnych. Może jednak nie wiem na ten temat wszystkiego. A nie mógłbyś (mogłabyś) zrobić 90x90? Chyba się zmieści w łazience, a jest na prawdę spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibes 01.12.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 W łazience się zmieści, ale ja do niej to już gorzej (mam 193cm wzrostu, normalna budowa ciała) - powstają problemy ze swobodą ruchu. W kabinie 100x100 jeden z boków byłby zbyt blisko kibelka Znalazłem 100x80 więc może są 100x90 PS. A może ktoś ze wzrostem powyżej 190 wypowie się jak się mieści w swojej kabinie (podając jej rozmiar). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 01.12.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Zmieścisz się, zmieścisz. Gorzej z komfortem używania. Do 90 wchodzą 2 osoby normalnych rozmiarów, to i 1 trochę większa też wejdzie. U teściów kąpałam się w kabinie 80x65, co nie należało do najwygodniejszych, ale swoją rolę spełniało. Mąż (176cm wzrostu, normalna budowa ciała) też jej używał - oczywiście nie w tym samym czasie . Jeśli zamontuesz baterię w rogu, albo jeszcze lepiej podtynkową, to może być całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Joannna Ka. 02.12.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Zerknij na stronę http://www.drepo.com.pl może coś tam będzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 03.12.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Hej - ja mam kabinę asymetryczną - półokrągłą, ale 75x90 - wydaje mi się że jest duża - ale była droga i czekaliśmy 6 tygodni...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 03.12.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Są takie kabiny. Ja mam Huppe, ale nie jest to jedyna firma, która takie robi. My chcieliśmy otwieraną, a nie przesuwaną, natomiast większość ofert była na drzwi przesuwane. Chyba Koło ma trochę propozycji w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibes 04.12.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam, i dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Co do kabiny, problem rozwiązałem - przebudowałem łazienkę (jestem tuż przed tynkami). Czyli teraz poszukuję kabiny 100x100, jak ktoś zauważy na wyprzedaży kabinę SANPLAST ALTUS półokrągła skośna KP4S-ALT to proszę o info (po udanym zakupie stawiam duże piwo ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts