daggulka 04.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 mój zwierzyniec zawiera już: pies Fiduś wysterylizowany - mały przyjazny szczekacz pospolity podporzadkowany przez kotę kota-zołza Luska roczna wysterylizowana - charakterek dominujący akwa z rybami 240l , dwie świnki morskie Maniek i Gucio każda ponad kilo żywej wagi oraz stado pająków w spiżarni jutro odbieram nowego kotka ... i mam wybór waham się co wziąc: kotka czy kotkę? coby sie dogadało to nowe z zołzą , coby kocur sąsiadów nie toczył wojny , coby ............. jakie są Wasze doświadczenia w łączeniu zasiedzianych juz zwierzaków z nowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 mój zwierzyniec zawiera już: pies Fiduś wysterylizowany - mały przyjazny szczekacz pospolity podporzadkowany przez kotę kota-zołza Luska roczna wysterylizowana - charakterek dominujący akwa z rybami 240l , dwie świnki morskie Maniek i Gucio każda ponad kilo żywej wagi oraz stado pająków w spiżarni jutro odbieram nowego kotka ... i mam wybór waham się co wziąc: kotka czy kotkę? coby sie dogadało to nowe z zołzą , coby kocur sąsiadów nie toczył wojny , coby ............. jakie są Wasze doświadczenia w łączeniu zasiedzianych juz zwierzaków z nowymi ? A o chomiku zapomnialas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kot - tak dla równowagi.Jak Luśka jest dominująca to moze się prędzej z kotem dogada.A i tak licz się z tym, że będzie prychać i lać małego/mała. Po dwóch tygodniach powinno jej przejść.daj znać jak na polu walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 05.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 zdecydowanie kocurek. sa z reguly mniej zawziete i pewnie lepiej sie mu bedzie z Zolza dogadac no i sama sterylizacja jest prostsza, ze znaczenie krotsza rekonwalescencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja mam kocurka, nigdy nie ugryzl, nie prycha na nas, moge go zaczac miziac kiedy ja mam ochote nawet przeszkadzajac mu w sapaniu, a on nie zaprotestuje, jest kochany pod tym wzgledem. Ale za to jest bardzo zywy i broi w domu, no i terorryzuje nasze psy tz. ujezdza je na ich grzbiecie jak ma glupawke (codziennie) . Dagulko mam nadzieje, ze pokazesz dzisiaj swoje nowe futro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.07.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 mój zwierzyniec zawiera już: pies Fiduś wysterylizowany - mały przyjazny szczekacz pospolity podporzadkowany przez kotę kota-zołza Luska roczna wysterylizowana - charakterek dominujący akwa z rybami 240l , dwie świnki morskie Maniek i Gucio każda ponad kilo żywej wagi oraz stado pająków w spiżarni jutro odbieram nowego kotka ... i mam wybór waham się co wziąc: kotka czy kotkę? coby sie dogadało to nowe z zołzą , coby kocur sąsiadów nie toczył wojny , coby ............. jakie są Wasze doświadczenia w łączeniu zasiedzianych juz zwierzaków z nowymi ? A o chomiku zapomnialas ? boszzz... no jak mogłam ... racja, i Suzek ...u Kasi w pokoju , dlatego się nie rzuca w oczy i zapomniałam dziękuję za porady też tak się nad kocurkiem zastanawiam, bo ...oba kocurki sa rude , a ja zawsze marzyłam o rudasku cokolwiek nie będzie - foty będą najpóźniej jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dagulka czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.07.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tak na szybko , bo lece do łózia mamy chopaka .... jest śliczny ... daję fotkę , więcej jutro w moim dzienniku pozdrawiam, Daga http://img36.imageshack.us/img36/4415/kotek2dom.jpg http://img156.imageshack.us/img156/7466/koteknatapczaniedom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Sliczny jest!!!!!!!!!!!!!!!A jak Luska przyjela kawalera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Krwi nie było ....kilka prychnięć i ciągła inwigilacja. Mały po prychnięciach woli sie nie zbliżać ... chyba zrozumiał, że matkować to ona mu nie bedzie ...przynajmniej na razie . No i ...wreszcie rafił mi się miziak ... na kolanka sam wskakuje, ino głaskać i miziać .... a rozbójnik z niego że masakra ...nie ma kąta gdzie nie wlezie i mebla gdzie nie wskoczy . Słodziak ...norrrmalnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To moze teraz Luska z zazdrosci tez bedzie podchodzic do miziania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.07.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 na razie zołza ma focha .... centralnie mnie olewa obraza majestatu normalnie .... no charakterna bestia, od zawsze rano mały próbował się do niej przymilić, dostał dwa fuki, trzy prychnięcia i zrezygnował psa na razie się boi i syczy na niego ...ale to się zmieni ... fido uwielbia kotki ...i bynajmniej nie jeść ...tak, że minie kilka tygodni i razem w tróje będa szaleć i spać wszystko na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 moja zołza - Kocia - po 4 latach nie zaakceptowała kocurka (znajdę , wykastrowany) i zaczęła perfidnie posikiwać po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts