ntrn 04.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wiem, że tytuł brzmi śmiesznie, ale do rzeczy: Po długich poszukiwaniach (Carrefour, IKEA, Tesco, Auchan, Lidl), doszedłem do wniosku, że stolnica jest rzeczą tak niecodzienną, że problem z jej kupieniem może być nawet w mieście wielkości Wrocławia. Tzn. formalnie to stolnice w marketach są... Ale chyba przeznaczone do zabawy w kuchnię. Największa marketowa stolnica - oznaczona jaka "duża" miała 75 cm x 52 cm. Ja potrzebuję stolnicy 100 cm x 60 cm. Znacie może jakiś sklep we Wrocławiu, gdzie można taką dostać? (Wiem, że taka istnieje, bo zdarza mi się nieraz widzieć u kogoś normalną stolnicę - a nie w stylu pierdółek, które dotąd udało mi się znaleźć.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 04.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Posiadam taką normalnych rozmiarów stolnicę a kupowałam Tesco lub Geant (teraz Real) a było to jakieś 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ntrn 04.07.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Reala jeszcze nie sprawdzałem... Dzięki za info. Więc przejdę się jeszcze do Reala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 05.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 co prawda nie jesetem z Wrocławia, ale może doaradzę uniwersalnie Gdzie nie gdzie są jeszcze tzw. sklepy z artykułami gospodarstwa domowego. Klamerki, słoiki do zapraw, emaliowane garnki, wałki do ciasta, wszystko takie torche mniej nowoczesne może prędzej w takim sklepie można dostać prawdziwą stolnicę ( nawiasem mówiąc mi tez będzie potrzebna ) . W moim mieście jest taki sklepik, i na oko ma się jeszcze całkiem całkiem. [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 05.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam.Zobacz w DT Podwale, na I piętrze jest coś w rodzaju sklepu gosp. dom.No i całe bodajże I piętro w Feniksie, może tam mają. Możesz zobaczyć też w Astrze, Jysk. A może stolarz Ci zrobi o takich wymiarach jak chcesz?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts