moniaska 04.07.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam, interesuje mnie szafka albo blat do białej łazienki...może macie jakieś fajne zdjęcia.. Myślałam swego czasu o jakimś blacie , deskach takich bielonych...do tego marzą mi się jakieś białe kosze wiklinowe itp. Wszędzie są teraz brązowe meble w łazienkach a wolałabym coś takiego uniwersalnego...tym bardziej że to mała łazienka na poddaszu, zaledwie 5,5 m powierzchni... Może ktoś, coś, gdzieś widział ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.07.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 To moja szafka - blat mógłby być niższy, ale trudno Łazienkę też mam 5,5-metrową i jest duuuża http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/eaFWmPUjix98ChEiOB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Białe wiklinowe kosze są na pewno do kupienia. Widziałam je albo w Jysku, albo w Castoramie. Były w różnych rozmiarach i wzorach, z pokrywami i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 04.07.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Do swojej łazienki zakupiłam szafkę plusa mają spory wybór. Łazienka będzie gotowa już za kilka dni - bardzo mnie to cieszy.http://www.plusa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 My do gónej dajemy szafkę, robiona na wymiar, w dolnej łazience zrezygnowaliśmy. Będzie tylko blat. Nie zamierzam w tej łazience trzymać chemii, kosmetyków, więc byłaby to starat pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 07.07.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A powiedzcie mi jak ukryć pralkę w takiej małej łazience?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 07.07.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A powiedzcie mi jak ukryć pralkę w takiej małej łazience?? ja ukryłabym drzwiczkami ażurowymi do kupienia w castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts