Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 321
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pogubiłem się.

Nie widzę mojej ikonki wylicytowanej.

Abo prezes "ogupioł" albo gów..o wygroł.

Jeżeli nie udało mi się wylicytować przez niekonsekwencję bywania w temacie , to proszę o przedmioty "które nie osiągnęły ceny minimalnej"

Mogą być nawet te symboliczne.

O wiarygodność tym razem chodzi -:)

Pogubiłem się.

Nie widzę mojej ikonki wylicytowanej.

Abo prezes "ogupioł" albo gów..o wygroł.

Jeżeli nie udało mi się wylicytować przez niekonsekwencję bywania w temacie , to proszę o przedmioty "które nie osiągnęły ceny minimalnej"

Mogą być nawet te symboliczne.

O wiarygodność tym razem chodzi -:)

ikonę przebiła Edzia :lol:

możesz przebić kolczyki adiqqa i moją pracę Zelijki nr.6, przekazaliśmy to na następną licytację,

która właśnie się skończyła :wink: ...... wygrałeś 8)

Hej ożyłam nieco po chorobie :roll: Zuz@anka wysyłam kasę na Gabrysię tak, a jak mam odebrać tęczę mą :roll:

Gosiek, ty zadajesz takie pytanie :o :o wstydz się :wink: :wink:

dobierzesz w Raju albo w Warszawie albo mogę w wolnej chwili podrzucic :wink:

nie byłam na zakończeniu aukcji, bo mieliśmy Przystanek Woodstock i byłam trochę zaganiana :D (np. byłam tłumaczką legendarnego Michaela Langa 8) ), ale chciałam spytać czy jak będę robić przelew to mogę sobie nieco podbić własną licytację? 8)

Myślałam, że mnie ktoś przebije, a tu kurna nic - więc nieśmialo podpytuję ...

Oczywiście że możesz sama siebie podbić :)

ja tak zrobiłem :D

pozdrawiam

m.

Witam. Przelew za Anioły od Ghosta poszedł na konto Gabrysi. Prosze Ghosta o podanie numeru konta na priva na który mam przesłać kaskę za wysyłkę Aniołów. Pozdrawiam.

Na priva wysyłam mój adres.

Pozdrawiam.

Witam. Przelew za Anioły od Ghosta poszedł na konto Gabrysi. Prosze Ghosta o podanie numeru konta na priva na który mam przesłać kaskę za wysyłkę Aniołów. Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Anioły są u mnie :D

na PW podam Ci numer konta na który wyslesz kwotę za przesyłkę :wink:

Hej ożyłam nieco po chorobie :roll: Zuz@anka wysyłam kasę na Gabrysię tak, a jak mam odebrać tęczę mą :roll:

Gosiek, ty zadajesz takie pytanie :o :o wstydz się :wink: :wink:

dobierzesz w Raju albo w Warszawie albo mogę w wolnej chwili podrzucic :wink:

A mam Cię :lol: może będzie teraz okazja i mnie odwiedzisz :lol:

Odmeldowuję , ze dzis rano zrobiłam wpłatę na konto Gabrysi za chustecznik :) Odbiorę jakoś od Zuzanki osobiście :)

Zuzanka mam nadzieję,że przelew, o którym ostatnio rozmawialyśmy doszedł...Sprawdzałas? :)

Pozdrawiam.

Anioły są u mnie :D

na PW podam Ci numer konta na który wyslesz kwotę za przesyłkę :wink:

Pieniądze za przesyłkę przelane, wysłałam Ci maila z adresem.

to ja mam taką nieśmiała propozycję....przy następnej aukcji fanty proszę zdeponować u mnie....może mnie w końcu ktoś odwiedzi :D :D :D

pieniądze na konto Gabrysi poszły

Przekaz poszedł wczoraj :D Wylicytowałam zdjęcie Edzi "początek tęczy" i na to zdjęcie bardzo czekam.Nie wiem u kogo ono jest i komu wysłać pieniadze za przesyłkę.Wylicytowałam też kubeczek ze zlotu ale przekazuję go do następnej licytacji.Pomyślałam,że taki kubeczek to ja muszę wylicytować osobiście na zlocie-będę miała doping żeby się zorganizować :D

Małe wyjaśnienie :D

Wszystkie przedmioty od filtra do wody do Komody Bogatti włącznie znajdują się u zuz@anki.

W sprawie wszystkich pozostałych proszę kontaktować się z darczyńcami :D

Galko zatem w sprawie mojego obrazka kontaktuj się proszę z zuz@nką

pozdrawiam

Edzia

wpłaciłam 30 zł za kubek i 10 zł na przesyłkę. Tylko nie wiem czy kubek idzie od Gabrysi...chyba nie.....jakby co, to przerzucę kolejne parę złotych na przesyłkę tylko nie wiem komu :roll:
wpłaciłam 30 zł za kubek i 10 zł na przesyłkę. Tylko nie wiem czy kubek idzie od Gabrysi...chyba nie.....jakby co, to przerzucę kolejne parę złotych na przesyłkę tylko nie wiem komu :roll:

Link do listy przedmiotów, które licytowaliśmy:

http://forum.muratordom.pl/przedmioty-ktore-licytowalismy,t163579.htm

Agnieszko wyjaśniałam wyżej, że wszystkie przedmioty od filtra do wody do komody Bogatti włącznie są u zuz@nki.

O pozostałe należy upominieć się u pozostałych darczyńców.

Witajcie, przepraszam, że tak długo nie dawałam znaku życia ale już jestem. Proszę o adresy osoby, które wylicytowały ramki - tak jak pisałam ramki wyślę na swój koszt - wpłaćcie więcej dla Tomka. Do Daggulki i Ponurego już wysłałam privy w sprawie tatuaży.

Pozdrawiam!