Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - zebraliśmy 9220 zł :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 321
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tez zwracam się do dyrekcji Domu Aukcyjnego Muratora, o przedłuzenie licytacji do końca wakacji.

Sami widzicie, ze frekwencja niewielka,ludzie urlopują...taki czas...

Dajmy wszystkim szanse pomóc Tomkowi

Potwierdzone :D

Dziękujemy pięknie

Co do przedłużenia licytacji - dać to się da zrobić, tylko czy jest sens ?

Bo nie jestem pewien, czy takie wydłużenie licytacji - w sumie na 2 miesiące, czyli o kolejny miesiąc - przełoży się na coraz większe przebicia, czy ludzie nie znudzą się zbyt słabym tempem całej zabawy ?

Co do pomocy Tomkowi, cały czas można wpłacać pieniądze na konto:

Gabriela Gab

02-433 Warszawa

ul. Przednia 5m6

mBank

65 1140 2004 0000 3402 2793 9103

Proszę Wszystkich zainteresowanych o zdanie, oczywiście także Edzię i Maksia z "dyrekcji Domu Aukcyjnego Muratora" ;) 8)

a dla zbadania 'społecznego zapotrzebowania na czas' zakładam ankietę

a ja bym to uzaleznił od tego na kiedy potrzebne sa pieniazki jesli nie na juz..to dlaczego nie przedłóżyc ..?..moze ktos wpadnie na jakis ciekawy pomysł..ktos kogos mocniej policytuje..oczywiscie nie w nieskonczonosc ale do konca wakacji..why not? duzo ludzi wyjezdza i moglo ich w lipcu nie byc ..chociazby..pozdrawiam

Miło mi poinformować, że do licytacji doszły kolejne przedmioty.

Jest to piękna biżuteria podarowana przez i&w

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy do licytacji :D

co do przedłużenia Licytacji to jestem zgodna ze zdaniem Ducha, czyli jesli pieniadzę które zbierzemy są potrzebne na "już" to zakończmy to zgodnie z ogłoszonym terminem,

lecz jeśli czas nam zezwala na przedłużenie to jastem ZA ponieważ dochodzą mnie z różnych stron apelacje o jej przeciagnięcie w czasie ze względu na czas wakacji, a z nim ograniczony dostep do netu.

Pisałem to już w wątku z ankietą o przedłużeniu licytacji, ale trochę łagodniej ująłem. Jeśli aukcja przedłuży się to ja okien nie kupuję i wycofuję swoją ofertę. 3 sierpnia zaczynam stawiać ściany. A do okien muszę je specjalnie dostosowywać. Jeśli aukcji do 2 sierpnia nie wygram bo mnie ktoś przelicytuje lub zakończenie przedłuży się do 30 sierpnia lub 6 września to muruję tak jak mam w projekcie.

To zrozumiałe, proponuję tę obecną licytację zamknąć tak jak było planowane

poproszę obrazek Zelijki nr 7 :) za 20 . .. nie będę się z ponurym bić o rybki ;)

trudno 8)

ale ja Nikifora też tak tanio nie odpuszczę - 50 zł ;)

od dawna mi to chodziło po głowie, nawet przywołało stare wspomnienia muzyczne :p

http://wiciuwicz.wrzuta.pl/audio/4kvUYj29rOq/notoco_-_kocham_swoje_miasto

w świetle nowych informacji - 1.Tomek lada dzień opuszcza szczpital

2. licytacja Jeziera

Proszę mój poprzedni post (ten z apelem o przedłużenie licytacji) traktować za niebyły

nie Malka, on był, jest i zostaje

wiadomo, że wszyscy chcielibyśmy by jak najwięcej osób wzięło udział w licytacji, by zebrać jak najwiecej pieniędzy dla Tomka

jednak samo przedłużenie o miesiąc nie da nam gwarancji, że kwoty będą dużo większe

poza tym takie akcje nie powinny trwać za długo

bo przecież nic nie szkodzi skrzyknąć się po wakacjach raz jeszcze w dobrej sprawie ;)