ponury63 30.07.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 zachęcam Forumowiczów do zerknięcia na rzeczy jeszcze nie licytowane: * Kolekcja podarowana przez Zeljkę Praca Nr 6 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł Praca Nr 11 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * Komoda od firmy Bogatti [zobacz] - cena wywoławcza 500 zł * Tatuaże od JANINKI-AMORKI82 Nr 1 [zobacz] - cena wywoławcza - 30 zł Nr 3 [zobacz] - cena wywoławcza - 50 zł * Biżuteria od i&w - Svarowski - zawieszka, srebro [zobacz] - cena wywoławcza - 20zł - kolczyki - szafirowe kwiatki, bigle antyalergiczne [zobacz] - cena wywoławcza - 15zł - pierścionek wykonany z ręcznie plecionej linki jubilerskiej z kompozycją z Jablonexu [zobacz] - cena wywoławcza - 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.07.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no dobra .... to ja się upięknię zawieszka svarowski 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 30zł za szóstkę od Zelijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Komoda od Bugatti - daje 510 zł i ciepło pozdrawiam licytujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 :D pięknie upięknione już przyklepuję i pozdrawiam kto da więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Przyklepane, dziękujemy pozostały 333 minuty do zakończenia licytacji a tu cisza, spokój... wakacje.. nic sie nie dzieje... http://www.youtube.com/watch?v=WzsbC4ea5rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 02.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Żeby coś się zadziało - prosze o Pracę Nr 11 z kolekcji Zeljki i - 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 02.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dokonałam obliczeń - aktualny stan licytacji: 9003 PLN - może ktoś jeszcze coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zeby zaprzeczyć słowom inż.Mamonia Zdjęcie "początek tęczy" nr1-100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 inż. Mamoń się zdziwił i wyrwany z letniego letargu patrzy mamy 9063 zł, dziękuję pięknie http://forum.muratordom.pl/post3474901.htm#3474901 ktoś jeszcze chętny do pomocy Tomkowi ? pozostało nam 85 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.08.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pierścionek - 30 kolczyki - 20 adigg ten pierścionek nie pasuje do tych kolczyków Pierścionek -37 zł , dla zaokrąglenia Ikona - 200 zł No a tak w ogóle to jakoś bardzo tu spokojnie jak na zakończenie licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 no właśnie.. góral i maczuga chyba zaklepani.. a takie boje były.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 no właśnie.. góral i maczuga chyba zaklepani.. a takie boje były.. Liczyłam też na bój o ikonę. Podbijam sama siebie - ikona 260 zł Widać ciepły, niedzielny wieczór nie sprzyja licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 To chyba koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pedzilam do kompa przez pol Polski a tu taka cisza.... gdzie emocje, gdzie "walka".... ale uradowałam sie na widok kwoty jaka udało sie zebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 To rzutem na tasmę - tatuaże od JANINKI-AMORKI82 Nr 1 - 30 zł Nr 3 - 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.08.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pedzilam do kompa przez pol Polski a tu taka cisza.... gdzie emocje, gdzie "walka".... ale uradowałam sie na widok kwoty jaka udało sie zebrac Zuz@nko ja też pędziłam, żeby przed zakończeniem zdążyć. To prawda kwota całkiem fajna, ale liczyłam po cichu , że dojdziemy do 4 cyfrowego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pedzilam do kompa przez pol Polski a tu taka cisza.... gdzie emocje, gdzie "walka".... ale uradowałam sie na widok kwoty jaka udało sie zebrac Zuz@nko ja też pędziłam, żeby przed zakończeniem zdążyć. To prawda kwota całkiem fajna, ale liczyłam po cichu , że dojdziemy do 4 cyfrowego wyniku Edzia, a ja liczę, że to dopiero początek emocji i że będą następne licytacje i akcje na rzecz osób ( w tym wypadku Tomka) którym możemy w tak prosty i przyjemny sposób pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.08.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pedzilam do kompa przez pol Polski a tu taka cisza.... gdzie emocje, gdzie "walka".... ale uradowałam sie na widok kwoty jaka udało sie zebrac Zuz@nko ja też pędziłam, żeby przed zakończeniem zdążyć. To prawda kwota całkiem fajna, ale liczyłam po cichu , że dojdziemy do 4 cyfrowego wyniku Edzia, a ja liczę, że to dopiero początek emocji i że będą następne licytacje i akcje na rzecz osób ( w tym wypadku Tomka) którym możemy w tak prosty i przyjemny sposób pomóc Na pewno wszak to nie pierwsza i nie ostatnia licytacja na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pedzilam do kompa przez pol Polski a tu taka cisza.... gdzie emocje, gdzie "walka".... ale uradowałam sie na widok kwoty jaka udało sie zebrac Zuz@nko ja też pędziłam, żeby przed zakończeniem zdążyć. To prawda kwota całkiem fajna, ale liczyłam po cichu , że dojdziemy do 4 cyfrowego wyniku Edzia, a ja liczę, że to dopiero początek emocji i że będą następne licytacje i akcje na rzecz osób ( w tym wypadku Tomka) którym możemy w tak prosty i przyjemny sposób pomóc Na pewno wszak to nie pierwsza i nie ostatnia licytacja na naszym forum. Wiem , wiem - szkoda że mnie wtedy na FM nie było, ale mam nadzieje że dużo jeszcze przede mną ( i nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts