ponury63 02.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Oto lista licytujących Forumowiczów oraz wylicytowane przedmioty [jeśli są błędy, krzyczcie ]: Adiqq - 20 zł [kolczyki] Aga1401 - 65 zł [wieszaczek, ozdóbka, kubeczek] Agnieszkakusi - 30 zł [kubeczek] AMG 1976 - 100 zł [obraz Zeljki] Amtla - 80 zł [obraz Zeljki] Andulka - 20 zł [kubeczek] Arabella - 50 zł [obraz Zeljki] Asia.Malczewska - 70 zł [obraz Zeljki] Basiah2 - 50 zł [kubeczek] Collibeer - 350 zł [filtr do wody, maczuga, ramki] Daggulka - 70 zł [tatuaż, zawieszka Svarowski] Dobroszka - 220 zł [chustecznik] Edzia - 297 zł [ikona, pierścionek] Galka - 150 zł [zdjęcie "Początek Tęczy", kubeczek] Ghost34 - 105 zł [obrazek Muratora, obraz Zeljki] Gosiek33 - 50 zł [zdjęcie "Początek Tęczy"] Jamles - 30 zł [obraz Zeljki] Jareko - 100 zł [obraz Zeljki] Jezier - 5000 zł [okna od Jareko] Katarzyna Kulpinska - 300 zł [obrazek z Aniołami] Kruela - 60 zł [obrazek z puzzli] Lucia - 130 zł [Aniołki] Magi - 50 zł [kubeczek] Maksiu - 30 zł [obraz Zeljki] Malka - 20 zł [kubeczek] Monti2008 - 15 zł [kubeczek] Nefer - 100 zł [obraz Zeljki] Ponury63 - 200 zł [obrazy Zeljki, tatuaze] Przemo1975 - 30 zł [kubeczek] Tajemniczy - 600 zł [obraz "Atena"] Wirecki - 33 zł [kubeczek] Zaderka - 25 zł [ramka] Zuz@nka - 770 zł [góral, komoda] Prosimy o wpłaty na konto Gabrysi, córki Tomka: Gabriela Gab 02-433 Warszawa ul. Przednia 5m6 mBank 65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Proszę o podanie numeru konta (Zuzanka - chyba Twojego ) , na które mamy wpłacać pieniądze na pokrycie kosztów przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 wróciłam, spóźniłam się .... jassssny gwint - z Częstochowy do Jastrzębia zamiast 2 godziny - jechałam ponad 4 ..... korki że maskara musiałam odebrać starszą z wakacji - także się spoźniła bo jechali z mazur i czekać na nią musiałam bo także korki po drodze mieli i kurde ....się spóźniłam ..... porażka i z colibrem o maczugę nie powalczyłam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 02.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Aniołki są moje !!! Przelew poszedł. Daggulka, mogę Ci jednego aniołka podarować na poprawę humoru, kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Na podsumowania pewnie jeszcze przyjdzie czas ale już teraz - od siebie i po trosze od "Domu Aukcyjnego Muratora" [Malka, Malka ] - bardzo dziękuję wszystkim Jak Zawsze Niezawodnym Forumowiczom, którzy wsparli akcję pomocy Tomkowi - ofiarując piekne dary i biorąc udział w licytacji Specjalne podziękowania należą się Jareko za Jego przepiękny i niezwykle szlachetny gest przekazania na aukcję kompletu okien, a także Jezierowi, który pod te okna przebuduje dom Dziękujemy jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Lucia - kochana jesteś ... ja już mam swojego aniołka .... udało mi się wylicytować w ubiegłorocznej świątecznej licytacji natomiast co do licytacji - mimo wszystko udało mi się profilaktycznie wcześniej zalicytować naklejkę i wisiorek (oba córce podaruję bo to jej kolory )..... więc aż tak poszkodowana zaś nie jestem na pewno będzie jeszcze niejedna licytacja na jakikolwiek : ten czy inny cel -znowu będzie okazja nabyć coś interesującego pomagając przy okazji i wierzę, że frekwencja wtedy dopisze bardziej niż w tym wakacyjnym zwariowanym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dołączam się do podziekowań wszystkim uczestnikom za piekną licytację !!!! Przedmioty które znajdują sie u mnie wysyłam za pobraniem lub po wpłacie kosztu wysyłki ( proszę sprawdzić cennik Poczty Polskiej) na moje konto ( numer podam na PW) dla miejszkajacych w Warszawie i okolicy proponuje odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Tylko jak tu sie rozeznac co u kogo? do kogo sie zwrócic z prośba o wysyłke, bo z tego co wiem - nie wszystkie przedmioty są u zuzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.08.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jak zwykle nasi Forumowicze nie zawiedli.Dziękuję serdecznie wszystkim którzy przyczynili się do tego pięknego wyniku.Tym którzy ofiarowali co mogli na licytację oraz tym którzy tak wspaniale licytowali mimo wakacji.Jeżeli zebrana kwota nie wystarczy na rehabilitację naszego Tomka zorganizujemy drugą licytację. Dziękuję też ponuremu za trzymanie ręki na pulsie tej licytacji i zuz@nce za podgrzewanie atmosfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dziękuję pięknie - bez Ciebie ten puls by nie bił Dziękuję raz jeszcze Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.08.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Tylko jak tu sie rozeznac co u kogo? do kogo sie zwrócic z prośba o wysyłke, bo z tego co wiem - nie wszystkie przedmioty są u zuzanki Daga wszystkie przedmioty z komodą Bogatti włącznie są u zaz@nki o pozostałe należy dopominać się u darczyńców: Jareko(okna), JANINKI-AMORKI82 (tatuaże i ramki), i&w (biżuteria), anonimowy darczyńca (ikona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 wysłałem, dorzuciłem 10 złotków na koszt przesyłki, a pracę nr.6 od Zelijki przkazują na następną licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.08.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Przelew zrobiony z Mbanku więc już na koncie Tomka. Dziękuję wszystkim licytującym Zuzance również za ostrą walkę Dadze też Zuza trzymaj przedmioty odbiorę na imprezie Pozdrowienia Komu i ile mam wpłacić za ramki koszty wysyłki? Bo nie mogę znaleść Potwierdzenia trzeba wysyłać komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.08.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pieniądze za komodę i mojego już przystojnego górala wpłaciłam na konto Gabrysi, jeszcze dziś powinny być zaksięgowane idę przywitać się z moim góralem i oznajmić żeby się nie obawiał bo nie trafi do Coolibrra tylko zostaje ze mną Cooliberr - dzięki że nie przerwałeś mojej miłości (od pierwszego postawienia) do górala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 cooliberr - dzięki że nie przerwałeś mojej miłości (od pierwszego postawienia) do górala Tak jak się umawialiśmy. Dotrzymałem obietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja od siebie równie serdecznie dziękuje wszystkim którzy wzięli udział w licytacji dla Tomka. Liczy się każda złotówka, dzięki której Tomek odzyska większą sprawność W sprawie wylicytowanej przeze mnie pracy Zeljki juz napisałem do Zuz@nki pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 03.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 nie byłam na zakończeniu aukcji, bo mieliśmy Przystanek Woodstock i byłam trochę zaganiana (np. byłam tłumaczką legendarnego Michaela Langa ), ale chciałam spytać czy jak będę robić przelew to mogę sobie nieco podbić własną licytację? Myślałam, że mnie ktoś przebije, a tu kurna nic - więc nieśmialo podpytuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 numer konta poproszę (chyab, że może być gotówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 numer konta poproszę (chyab, że może być gotówka ) numer konta Gabriela Gab 02-433 Warszawa ul. Przednia 5m6 mBank 65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 a odbiór osobisty i wiesz gdzie w Raju to czeka na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jassne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts