Gosiek33 03.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej ożyłam nieco po chorobie Zuz@anka wysyłam kasę na Gabrysię tak, a jak mam odebrać tęczę mą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pogubiłem się. Nie widzę mojej ikonki wylicytowanej. Abo prezes "ogupioł" albo gów..o wygroł. Jeżeli nie udało mi się wylicytować przez niekonsekwencję bywania w temacie , to proszę o przedmioty "które nie osiągnęły ceny minimalnej" Mogą być nawet te symboliczne. O wiarygodność tym razem chodzi - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Pogubiłem się. Nie widzę mojej ikonki wylicytowanej. Abo prezes "ogupioł" albo gów..o wygroł. Jeżeli nie udało mi się wylicytować przez niekonsekwencję bywania w temacie , to proszę o przedmioty "które nie osiągnęły ceny minimalnej" Mogą być nawet te symboliczne. O wiarygodność tym razem chodzi - ikonę przebiła Edzia możesz przebić kolczyki adiqqa i moją pracę Zelijki nr.6, przekazaliśmy to na następną licytację, która właśnie się skończyła ...... wygrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej ożyłam nieco po chorobie Zuz@anka wysyłam kasę na Gabrysię tak, a jak mam odebrać tęczę mą Gosiek, ty zadajesz takie pytanie wstydz się dobierzesz w Raju albo w Warszawie albo mogę w wolnej chwili podrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nie byłam na zakończeniu aukcji, bo mieliśmy Przystanek Woodstock i byłam trochę zaganiana (np. byłam tłumaczką legendarnego Michaela Langa ), ale chciałam spytać czy jak będę robić przelew to mogę sobie nieco podbić własną licytację? Myślałam, że mnie ktoś przebije, a tu kurna nic - więc nieśmialo podpytuję ... Oczywiście że możesz sama siebie podbić ja tak zrobiłem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 04.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam. Przelew za Anioły od Ghosta poszedł na konto Gabrysi. Prosze Ghosta o podanie numeru konta na priva na który mam przesłać kaskę za wysyłkę Aniołów. Pozdrawiam.Na priva wysyłam mój adres.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam. Przelew za Anioły od Ghosta poszedł na konto Gabrysi. Prosze Ghosta o podanie numeru konta na priva na który mam przesłać kaskę za wysyłkę Aniołów. Pozdrawiam. Na priva wysyłam mój adres. Pozdrawiam. Anioły są u mnie na PW podam Ci numer konta na który wyslesz kwotę za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej ożyłam nieco po chorobie Zuz@anka wysyłam kasę na Gabrysię tak, a jak mam odebrać tęczę mą Gosiek, ty zadajesz takie pytanie wstydz się dobierzesz w Raju albo w Warszawie albo mogę w wolnej chwili podrzucic A mam Cię może będzie teraz okazja i mnie odwiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.08.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Odmeldowuję , ze dzis rano zrobiłam wpłatę na konto Gabrysi za chustecznik Odbiorę jakoś od Zuzanki osobiście Zuzanka mam nadzieję,że przelew, o którym ostatnio rozmawialyśmy doszedł...Sprawdzałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 kasa poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 04.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 adiqq- jak bywasz czasem w Gliwicach - to zapraszam na dobrą herbatkę ( lub kawkę....).Po odbiór kolczyków.Bo są do odbioru u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 04.08.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam. Przelew za Anioły od Ghosta poszedł na konto Gabrysi. Prosze Ghosta o podanie numeru konta na priva na który mam przesłać kaskę za wysyłkę Aniołów. Pozdrawiam. Na priva wysyłam mój adres. Pozdrawiam. Anioły są u mnie na PW podam Ci numer konta na który wyslesz kwotę za przesyłkę Pieniądze za przesyłkę przelane, wysłałam Ci maila z adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 to ja mam taką nieśmiała propozycję....przy następnej aukcji fanty proszę zdeponować u mnie....może mnie w końcu ktoś odwiedzi pieniądze na konto Gabrysi poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.08.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Przekaz poszedł wczoraj Wylicytowałam zdjęcie Edzi "początek tęczy" i na to zdjęcie bardzo czekam.Nie wiem u kogo ono jest i komu wysłać pieniadze za przesyłkę.Wylicytowałam też kubeczek ze zlotu ale przekazuję go do następnej licytacji.Pomyślałam,że taki kubeczek to ja muszę wylicytować osobiście na zlocie-będę miała doping żeby się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.08.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Małe wyjaśnienie Wszystkie przedmioty od filtra do wody do Komody Bogatti włącznie znajdują się u zuz@anki. W sprawie wszystkich pozostałych proszę kontaktować się z darczyńcami Galko zatem w sprawie mojego obrazka kontaktuj się proszę z zuz@nką pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.08.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzieki,wszystko jasne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wpłaciłam 30 zł za kubek i 10 zł na przesyłkę. Tylko nie wiem czy kubek idzie od Gabrysi...chyba nie.....jakby co, to przerzucę kolejne parę złotych na przesyłkę tylko nie wiem komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.08.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wpłaciłam 30 zł za kubek i 10 zł na przesyłkę. Tylko nie wiem czy kubek idzie od Gabrysi...chyba nie.....jakby co, to przerzucę kolejne parę złotych na przesyłkę tylko nie wiem komu Link do listy przedmiotów, które licytowaliśmy: http://forum.muratordom.pl/przedmioty-ktore-licytowalismy,t163579.htm Agnieszko wyjaśniałam wyżej, że wszystkie przedmioty od filtra do wody do komody Bogatti włącznie są u zuz@nki. O pozostałe należy upominieć się u pozostałych darczyńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ode mnie także dziś poszedł przelew dla Tomcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 09.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witajcie, przepraszam, że tak długo nie dawałam znaku życia ale już jestem. Proszę o adresy osoby, które wylicytowały ramki - tak jak pisałam ramki wyślę na swój koszt - wpłaćcie więcej dla Tomka. Do Daggulki i Ponurego już wysłałam privy w sprawie tatuaży.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts