aga1401 10.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jutro puszczam przelew.zuzanko dla mnie za pobraniem prosze. ciesze sie ze mimo braku dostepu do netu w dzien finalu udalo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tralalala, a ja już dostałam mój haft by Żelka - i cudnnyyyyy jest - dziękuję ci Zuz@nko za przesłanie i co najważniejsze - Tobie Żelko - za piękne wyhaftowanie!!!! Zawiśnie obok innych twoich cudeniek - tylko ładną ramkę znajdę Ech, Tomek - dzięki Tobie obwieszę się takimi perełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dwie przesyłki juz dostrczone ( powinno byc więcej ) czekam na informacje ze dotarły pozostałe w poniedziałek/wtorek wysyłam nastepne - proszę podawać adresy Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zuzanko dziękuje-paczka dotarła. A w niej jeszcze gadżety-niespodzianki.Bardzo miłe bo nieoczekiwane Serdeczne podziękowania dla Edzi za naprawdę piękne zdjęcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zuzanko dziękuje-paczka dotarła. A w niej jeszcze gadżety-niespodzianki.Bardzo miłe bo nieoczekiwane Serdeczne podziękowania dla Edzi za naprawdę piękne zdjęcie pozdrawiam cieszę się że dotarła w całości i że ucieszyła twe oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja bardzo, bardzo chciałam podziękować wszystkim dzięki którym mój udział w tej aukcji był możliwy - Nefer która odebrała i dostarczyła fanty, Edzi która ustalała co i jak, Zuzannie która zajęła się przesyłką i każdemu z Was co zdecydowaliście się na jakiś z fantów podarowanych przeze mnie. Dziękuję, dziękuję i ściskam Was mocno dobrzy ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.08.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Odebrałam dziś wylicytowane przedmioty i&w .... coś pięknego .... biżuteria zjawiskowa...zarówno zawieszka jak i kolczyki są przepiękne - masz kobito talent ponieważ od początku wiedziałam, że to nie dla mnie będzie biżuteria więc teraz mam problem ...bo diabelnie mi się podoba , a muszę przekazać chrześnicy na urodzinki jeszcze raz bardzo dziękuję JANINKI-AMORKI82 - ja nie wiem czy mam z całego serca dziękować czy błyskawiczne odsyłać otóż oprócz pięknej wylicytowanej naklejki otrzymałam ..... ową naklejkę i dwie inne dodatkowo .... wszystkie rewelacyjne ( jedna upiękni moją kuchnię , a dwie pozostałe z miejsca zgrzytnęła córa ) jeśli to kwestia pomyłki - to oświadczam, iż nie oddam po dobroci bo wszystkie są rewelacyjne ... mogę natomiast dopłacić ile trzeba bardzo , bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.08.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Daga o pomyłce nie ma mowy - info poszło na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 JANINKI-AMORKI82 - podziękowałam na priv komu trzeba ..... jak już wyszłam z szoku . Oświadczam wszem i wobec ... iż naklejkę śliczną do kuchni z filiżankami przeznaczam na aukcję świąteczną pomocową .... dostałam w prezencie za co darczyńcy bardzo dziękuję , więc prezent przekazuję dalej - niech przyniesie jeszcze więcej dobrego . Natomiast obie kwiatowo-motylkowe naklejki już zgrzytnęła starsza córa .....i nie ma fizycznej możliwości jej wyszarpać ... więc upięknią jej własny osobisty pokój (a żeby się tak starej matki zapytać czy może do sypialni ...... to nieeeeee , tak jej się z miejsca spodobały że nie było mowy o negocjacjach ). Jeszcze raz bardzo dziękuję za piękną biżuterię i śliczne naklejki i nieoczekiwany prezent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.08.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 W dniu dzisiejszym odebrałem przesyłkę. Dziękuję, a w kolejnej licytacji wezmę udział przekazując jakieś fanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 30.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dziękuję za kubeczek i dodatki dotarły pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dziekuje za paczuszke i dodatki zuzance i darczyncom. czekam na kolejne licytacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Poszło - trochę późno, bo gdzieś w pamięci się zapodziało.... A pracę nr 9 Zeljki przekazuję na następną licytację pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja podobnie jak amtla kurcze jakos mi umnkneło ale posłałem z odstekami.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja podobnie jak amtla kurcze jakos mi umnkneło ale posłałem z odstekami.. :) Oj ta skleroza A myslałam , że tylko ja tak mam, widzę jednak, że niektórzy mają większą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a bo kurcze nie bylo powiadomien z tego watku dlugo nikt nie pisól..i ten tygo nio nie wyjszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Lepiej później niż wcale Mam tylko nadzieję, że teraz wszyscy już wpłacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dnia 19 września 2009 odbyła się w Ruścu impreza "Pożegnanie lata" z udziałem naszych forumowiczów . Tak więc w imprezie uczestniczył Retrofood . Retro przywiózł na spotkanie swą tfurczość w pięknej butelce z uszkiem .... padł pomysł, żeby zrobić zbiórkę dla Tomka - a zawartość butelki podzielić między uczestników I tak też się stało WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA RETROFOOD ZA WYŚMIENITY TRUNEK I DLA WSZYSTKICH OBECNYCH ZA WSPANIAŁY GEST http://img87.imageshack.us/img87/6756/img0261rozdzielczopulpi.jpg http://img34.imageshack.us/img34/6812/poegnlata.jpg Szczegóły tutaj : http://forum.muratordom.pl/flaszka-od-retro-pieniazki-dla-tomka,t169824.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a bo kurcze nie bylo powiadomien z tego watku dlugo nikt nie pisól..i ten tygo nio nie wyjszło:) Jakbym swoje słowa czytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No to jeszcze przy okazji i tu małe sprostowanie.Otóż te 9220 zł to kwota zebrana podczas licytacji tu na naszym forum.W sumie to zebraliśmy dla Tomka 10.682,73zł ( 1090zł na spotkaniu forumowym w czerwcu + 9220zł w czasie licytacji na forum + 372,73 zł na pożegnaniu lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts