Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - zebraliśmy 9220 zł :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 321
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tralalala, a ja już dostałam mój haft by Żelka - i cudnnyyyyy jest - dziękuję ci Zuz@nko za przesłanie i co najważniejsze - Tobie Żelko - za piękne wyhaftowanie!!!!

Zawiśnie obok innych twoich cudeniek - tylko ładną ramkę znajdę :D

Ech, Tomek - dzięki Tobie obwieszę się takimi perełkami :-)

Ja bardzo, bardzo chciałam podziękować wszystkim dzięki którym mój udział w tej aukcji był możliwy - Nefer która odebrała i dostarczyła fanty, Edzi która ustalała co i jak, Zuzannie która zajęła się przesyłką i każdemu z Was co zdecydowaliście się na jakiś z fantów podarowanych przeze mnie.

Dziękuję, dziękuję i ściskam Was mocno dobrzy ludzie. :p :wink:

Odebrałam dziś wylicytowane przedmioty :D

i&w .... coś pięknego .... biżuteria zjawiskowa...zarówno zawieszka jak i kolczyki są przepiękne - masz kobito talent :p

ponieważ od początku wiedziałam, że to nie dla mnie będzie biżuteria więc teraz mam problem ...bo diabelnie mi się podoba , a muszę przekazać chrześnicy na urodzinki :lol:

jeszcze raz bardzo dziękuję :D

JANINKI-AMORKI82 - ja nie wiem czy mam z całego serca dziękować czy błyskawiczne odsyłać :oops: :wink:

otóż oprócz pięknej wylicytowanej naklejki otrzymałam ..... ową naklejkę i dwie inne dodatkowo :o .... wszystkie rewelacyjne ( jedna upiękni moją kuchnię , a dwie pozostałe z miejsca zgrzytnęła córa :D )

jeśli to kwestia pomyłki - to oświadczam, iż nie oddam po dobroci bo wszystkie są rewelacyjne ... mogę natomiast dopłacić ile trzeba :wink: :lol:

bardzo , bardzo dziękuję :D

JANINKI-AMORKI82 - podziękowałam na priv komu trzeba :wink: ..... jak już wyszłam z szoku :lol: .

Oświadczam wszem i wobec ... iż naklejkę śliczną do kuchni z filiżankami przeznaczam na aukcję świąteczną pomocową .... dostałam w prezencie za co darczyńcy bardzo dziękuję , więc prezent przekazuję dalej - niech przyniesie jeszcze więcej dobrego :D .

Natomiast obie kwiatowo-motylkowe naklejki już zgrzytnęła starsza córa .....i nie ma fizycznej możliwości jej wyszarpać ... więc upięknią jej własny osobisty pokój (a żeby się tak starej matki zapytać czy może do sypialni ...... to nieeeeee , tak jej się z miejsca spodobały że nie było mowy o negocjacjach :lol: ).

Jeszcze raz bardzo dziękuję za piękną biżuterię i śliczne naklejki i nieoczekiwany prezent :wink: :D .

• 3 weeks później...
ja podobnie jak amtla :oops: :oops: kurcze jakos mi umnkneło ale posłałem z odstekami..:) :)

:D :D :D

Oj ta skleroza 8)

A myslałam , że tylko ja tak mam, widzę jednak, że niektórzy mają większą :wink: .

Dnia 19 września 2009 odbyła się w Ruścu impreza "Pożegnanie lata" z udziałem naszych forumowiczów .

Tak więc w imprezie uczestniczył Retrofood .

Retro przywiózł na spotkanie swą tfurczość :lol: w pięknej butelce z uszkiem .... padł pomysł, żeby zrobić zbiórkę dla Tomka - a zawartość butelki podzielić między uczestników :D

I tak też się stało :D

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA RETROFOOD ZA WYŚMIENITY TRUNEK I DLA WSZYSTKICH OBECNYCH ZA WSPANIAŁY GEST :)

http://img87.imageshack.us/img87/6756/img0261rozdzielczopulpi.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/6812/poegnlata.jpg

Szczegóły tutaj :

http://forum.muratordom.pl/flaszka-od-retro-pieniazki-dla-tomka,t169824.htm

No to jeszcze przy okazji i tu małe sprostowanie.

Otóż te 9220 zł to kwota zebrana podczas licytacji tu na naszym forum.

W sumie to zebraliśmy dla Tomka 10.682,73zł ( 1090zł na spotkaniu forumowym w czerwcu + 9220zł w czasie licytacji na forum + 372,73 zł na pożegnaniu lata)