zuznka 07.07.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 boszszszz... luuudzie, jeszcze miesiąc ...jesli teraz taka walka to co na koniec bedzie maczuga 80 aż strach pomysleć do czego jej użyjesz hm.... myślłam raczej o funkcji czyto eprezentacyjno- ozdobnej , no ale ...kto wie, kto wie.... Daggulka porozsyłaj linka z licytacją do kogo się i do kogo się nie da... ja trochę wysłałam ale wiesz mój Plusik zbyt szybko nie daje i to trwa a trzeba szybko podać wieść o Licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 07.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 tak, pomylało mi sie.... chce te SłoneczNIKI -nr. 3, za 23zł,....- ktoś chętny na nie?? z Brita jeszcze zaczekamy kto dołącza sie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 tak, pomylało mi sie.... chce te SłoneczNIKI -nr. 3, za 23zł,....- ktoś chętny na nie?? z Brita jeszcze zaczekamy kto dołącza sie dalej? słoneczki są bardzo ładne - mają grubą warstwę farby - śliczne !!!!!! chyba zalicytuję no dobra - 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.07.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 kubek nr 8 --- 10 zl. tak z konca bo 8 to moja ulubiona liczba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 kubek nr 8 --- 10 zl. tak z konca bo 8 to moja ulubiona liczba pozdrawiam witam na licytacji, a kubek jest the best bo zaliczył swą obecność na Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 07.07.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Chustecznik Kasiorka 80pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 * Kolekcja podarowana przez Zeljkę Praca Nr 10 [zobacz] - cena wywoławcza - 70 zł - Jareko - 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 * Kolekcja podarowana przez Zeljkę Praca Nr 10 [zobacz] - cena wywoławcza - 70 zł - Jareko - 100 zł Miło Cię powitać na Licytacji - bardzo dziękuję w imieniu Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To ja wpadnę po urlopie Na razie praca nr.8 - 100 pln. Odzwierciedla moje dzisiejsze samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To ja wpadnę po urlopie Nefcia - ty teraz nie powinnaś się nigdzie kręcić - więc może odrobinę przymusowego czasu wolnego poswięcisz na licytację nie żebym cie tu nie chciała po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To ja wpadnę po urlopie Nefcia - ty teraz nie powinnaś się nigdzie kręcić - więc może odrobinę przymusowego czasu wolnego poswięcisz na licytację nie żebym cie tu nie chciała po urlopie Oh, ja lubię najbardziej tę walkę na końcu, ale napewno po drodze coś podgrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 * Kolekcja podarowana przez Zeljkę Praca Nr 10 [zobacz] - cena wywoławcza - 70 zł - Jareko - 100 zł Miło Cię powitać na Licytacji - bardzo dziękuję w imieniu Tomka dorzuciłem coś od siebie - może ktoś pozmienia otwory, to i owo przerobi - oczywiście mówimy o całości mej oferty a nie poszczególnymi sztukami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Gdzie się wszyscy podziali - co wszyscy na urlopie a nie wiedzą co to cafejki internetowe czy może w komóreczkach.... a tu taka ważna Licytacja KOCHANI FORUMOWICZE - WRACAJCIE PRZED KOMPUTERY tu ma być gorąco od emocji WAS tu TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 mają niemal 4 tygodnie, to się nie spieszą dorzuciłem coś od siebie - może ktoś pozmienia otwory, to i owo przerobi - oczywiście mówimy o całości mej oferty a nie poszczególnymi sztukami Dziękujemy pięknie już dopisane, mozna przebijać cenę za ten komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 * Kolekcja podarowana przez Zeljkę Praca Nr 10 [zobacz] - cena wywoławcza - 70 zł - Jareko - 100 zł Miło Cię powitać na Licytacji - bardzo dziękuję w imieniu Tomka dorzuciłem coś od siebie - może ktoś pozmienia otwory, to i owo przerobi - oczywiście mówimy o całości mej oferty a nie poszczególnymi sztukami SUPER - tyle okien za taką cenę wywoławczą - jesteś Wielki !!!!!!!! Zapraszam wzystkich do odwiedzenia okien które Jareko ofiarował http://forum.muratordom.pl/post3481614.htm#3481614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 zastanawiam się tylko czy cenę wywoławcza nie dałem za niska ale każda złotówka się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 zastanawiam się tylko czy cenę wywoławcza nie dałem za niska ale każda złotówka się liczy myslę, że Większość z Nas zna wartość okien i podda rozsądną kwotę badźmy dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 taka cisza..... chyba chcecie zebym sobie poszła nic z tego !!!!!! CZEKAM NA WAS i WASZE OFERTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.07.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Kubeczek nr 2 -50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Kubeczek nr 2 -50zł ja również Witam i dziekuje za przybycie oraz udział w Licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts