AMG1976 07.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Praca Nr 4 [zobacz] - cena wywoławcza - 70 zł -100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Praca Nr 4 [zobacz] - cena wywoławcza - 70 zł -100 zł witam, tym bardziej, że pierwsze kroki na forum skierowały Cie tutaj Dziękuję w imieniu Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 200 górol http://www.sp13zory.neostrada.pl/biblioteka/net/emot.jupi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dziękujemy jaki ładny mamy stan licytacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Praca nr 9 - 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 200 górol http://www.sp13zory.neostrada.pl/biblioteka/net/emot.jupi.gif dzięki za smsa - i to na tyle przyjemności a teraz nie zajezaj mnie Góral - 210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dziękujemy jaki ładny mamy stan licytacji.. masz rację - jakiś "znajomy", Tomkowy rocznik, muszę MamieAsi pokazać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To "ku pamięci" DOBRY ROCZNIK zostaje, bo już drugie millenium złotowe za nami http://images49.fotosik.pl/158/e9ac93d32b49093c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To "ku pamięci" DOBRY ROCZNIK zostaje, bo już drugie millenium złotowe za nami http://images49.fotosik.pl/158/e9ac93d32b49093c.jpg No i data dwie siódemki Witam wszystkich w kolejnym dniu naszej licytacji. Dziękuję wszystkim licytujacym. Kochani mam nadzieję, że dziś będzie równie dobrze jak wczoraj. Jareko- szacun wielki za okna i podziękowania. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To "ku pamięci" DOBRY ROCZNIK zostaje, bo już drugie millenium złotowe za nami http://images49.fotosik.pl/158/e9ac93d32b49093c.jpg No i data dwie siódemki Witam wszystkich w kolejnym dniu naszej licytacji. Dziękuję wszystkim licytujacym. Kochani mam nadzieję, że dziś będzie równie dobrze jak wczoraj. Jareko- szacun wielki za okna i podziękowania. pozdrawiam Edzia Witam się z rana ( kawa nie pomaga, chyba jeszcze spię ) i mam nadzieje że dziś zagrzejemy atmosferę na Licytacji, bo pogoda jest tak brzydka że zdecydowanie przyjemniej i może być - jesli tylko tu zajrzycie - pozyteczniej spedzimy ten dzień na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.07.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 EDZIA - sprawdzę jeszcze tylko na produkcji czy cały komplet jest, okna są świeże, wyprodukowane w lutym tego roku i tak naprawdę nie jest to błąd tylko .... hmmm... czasem tak bywa z kumplami jak się czegoś nie spisze na papierze i nie weźmie kasy na zadatekWidzę ze jak dotychczas chętnych na okna w super atrakcyjnej cenie nie było - a jako ze dla mnie to i tak cholerna strata wiec niech choć w jakimś stopniu pomogę Tomkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 EDZIA - sprawdzę jeszcze tylko na produkcji czy cały komplet jest, okna są świeże, wyprodukowane w lutym tego roku i tak naprawdę nie jest to błąd tylko .... hmmm... czasem tak bywa z kumplami jak się czegoś nie spisze na papierze i nie weźmie kasy na zadatek Widzę ze jak dotychczas chętnych na okna w super atrakcyjnej cenie nie było - a jako ze dla mnie to i tak cholerna strata wiec niech choć w jakimś stopniu pomogę Tomkowi Domyśliłam się, no ale gest piękny z Twojej strony Chetnych nie było, bo krótko na licytacji wystawione. Inna sprawa okna to specyficzny towar, wymagający dłuższego zastanowienia, zerknięcia do projektu czy pasują... i w ogóle. Cena jednak kusząca Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ...Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?Oczywiście i to ze specjalnym rabatem - ale już niestety nie w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ...Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?Oczywiście i to ze specjalnym rabatem - ale już niestety nie w prezencie lubie ten wyraz i ma specyficzne przyciaganie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ...Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?Oczywiście i to ze specjalnym rabatem - ale już niestety nie w prezencie Ma się rozumieć, że nie w prezencie, ale rabaty ładne dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ...Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?Oczywiście i to ze specjalnym rabatem - ale już niestety nie w prezencie lubie ten wyraz i ma specyficzne przyciaganie uwagi w twoim przypadku rabatu na górola nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Maczuga 90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Maczuga 90 zł noż co za bestia uparta ...no ale ja se poczekam ...nic się nie martw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Maczuga 90 zł noż co za bestia uparta ...no ale ja se poczekam ...nic się nie martw ... nie czekaj !!!! bo Coolibeer mnie dzis zerwał z łożka oznajmując że musi wygrać maczugę i pewnie swego dopnie ale w tajemnicy Ci powiem że w ostatnch minutach będzie się ujawniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Maczuga 90 zł noż co za bestia uparta ...no ale ja se poczekam ...nic się nie martw ... No ja też przygladam sie z boczku ...i czekam Dzięki, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts