Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy - zebraliśmy 9220 zł :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 321
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To "ku pamięci" DOBRY ROCZNIK zostaje, bo już drugie millenium złotowe za nami ;)

http://images49.fotosik.pl/158/e9ac93d32b49093c.jpg

No i data dwie siódemki :D

Witam wszystkich w kolejnym dniu naszej licytacji.

Dziękuję wszystkim licytujacym.

Kochani mam nadzieję, że dziś będzie równie dobrze jak wczoraj.

Jareko- szacun wielki za okna i podziękowania.

pozdrawiam Edzia

To "ku pamięci" DOBRY ROCZNIK zostaje, bo już drugie millenium złotowe za nami ;)

http://images49.fotosik.pl/158/e9ac93d32b49093c.jpg

No i data dwie siódemki :D

Witam wszystkich w kolejnym dniu naszej licytacji.

Dziękuję wszystkim licytujacym.

Kochani mam nadzieję, że dziś będzie równie dobrze jak wczoraj.

Jareko- szacun wielki za okna i podziękowania.

pozdrawiam Edzia

Witam się z rana ( kawa nie pomaga, chyba jeszcze spię )

i mam nadzieje że dziś zagrzejemy atmosferę na Licytacji, bo pogoda jest tak brzydka że zdecydowanie przyjemniej i może być - jesli tylko tu zajrzycie - pozyteczniej :wink: spedzimy ten dzień na FM :wink:

EDZIA - sprawdzę jeszcze tylko na produkcji czy cały komplet jest, okna są świeże, wyprodukowane w lutym tego roku i tak naprawdę nie jest to błąd tylko .... hmmm... czasem tak bywa z kumplami jak się czegoś nie spisze na papierze i nie weźmie kasy na zadatek

Widzę ze jak dotychczas chętnych na okna w super atrakcyjnej cenie nie było - a jako ze dla mnie to i tak cholerna strata wiec niech choć w jakimś stopniu pomogę Tomkowi

EDZIA - sprawdzę jeszcze tylko na produkcji czy cały komplet jest, okna są świeże, wyprodukowane w lutym tego roku i tak naprawdę nie jest to błąd tylko .... hmmm... czasem tak bywa z kumplami jak się czegoś nie spisze na papierze i nie weźmie kasy na zadatek

Widzę ze jak dotychczas chętnych na okna w super atrakcyjnej cenie nie było - a jako ze dla mnie to i tak cholerna strata wiec niech choć w jakimś stopniu pomogę Tomkowi

Domyśliłam się, :D no ale gest piękny z Twojej strony

Chetnych nie było, bo krótko na licytacji wystawione.

Inna sprawa okna to specyficzny towar, wymagający dłuższego zastanowienia, zerknięcia do projektu czy pasują... i w ogóle.

Cena jednak kusząca :D

Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?

...Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?
Oczywiście i to ze specjalnym rabatem - ale już niestety nie w prezencie

Ma się rozumieć, że nie w prezencie, ale rabaty ładne dajesz :D

Gość coolibeer
...Rozumię też, że gdyby ktoś się na nie zdecydował i chciał jeszcze uzupełnić o dodatkowe to nie będzie problemu co?
Oczywiście i to ze specjalnym rabatem - ale już niestety nie w prezencie

lubie ten wyraz i ma specyficzne przyciaganie uwagi :wink:

w twoim przypadku rabatu na górola nie będzie :)

Maczuga 90 zł

noż co za bestia uparta ...no ale ja se poczekam ...nic się nie martw ... :wink: :roll:

nie czekaj !!!!

bo Coolibeer mnie dzis zerwał z łożka oznajmując że musi wygrać maczugę

i pewnie swego dopnie ale w tajemnicy Ci powiem że w ostatnch minutach będzie się ujawniał :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol:

Maczuga 90 zł

noż co za bestia uparta ...no ale ja se poczekam ...nic się nie martw ... :wink: :roll:

No ja też przygladam sie z boczku ...i czekam :wink:

Dzięki, dzięki!