zuznka 08.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 250 http://republika.pl/blog_fl_4347045/6257240/tr/57.gif o nie ja juz cie nie lawjuje Myślisz że się ugnę? liczę na mój urok i uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.07.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 * Góral [zobacz] - Depi - cena wywoławcza 50 zł - zuz@nka - 250 zł chyba coś nie teges. Zezia przestań przekupywać operatora licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 * Góral [zobacz] - Depi - cena wywoławcza 50 zł - zuz@nka - 250 zł chyba coś nie teges. Zezia przestań przekupywać operatora licytacji Kapitan Sowa na tropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 * Góral [zobacz] - Depi - cena wywoławcza 50 zł - zuz@nka - 250 zł chyba coś nie teges. Zezia przestań przekupywać operatora licytacji Kapitan Sowa na tropie Wszystko musi być zgodne Sowa patrzy Dzięki Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 * Góral [zobacz] - Depi - cena wywoławcza 50 zł - zuz@nka - 250 zł chyba coś nie teges. Zezia przestań przekupywać operatora licytacji Kapitan Sowa na tropie Wszystko musi być zgodne Sowa patrzy Dzięki Edzia zakumałam - wczesniej to niczym żaba u lekarza : panie doktorze nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Boszszsz.... teraz to ja nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Boszszsz.... teraz to ja nie kumam zobacz jaki wpływ na twój rganizm ma urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Boszszsz.... teraz to ja nie kumam zobacz jaki wpływ na twój rganizm ma urlop który już się kończy , bo podjęłam decyzje o której rozmawiałyśmy ale co tam ...to wytłumacz mi czego nie kumam z tą sową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Boszszsz.... teraz to ja nie kumam zobacz jaki wpływ na twój rganizm ma urlop który już się kończy , bo podjęłam decyzje o której rozmawiałyśmy ale co tam ...to wytłumacz mi czego nie kumam z tą sową wiem , wiem - wracaj !!!!!! sowa jest symbolem wiedzy i madrości - w tym kontekście chodzi o to że Edzia dba o porzadek na licytacji bo my zamieszaliśmy ( ja z coolibrrem) moim kochanym góralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 aaaachaaaa.... zaraz zerknę kto zamieszał moją maczugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 aaaachaaaa.... zaraz zerknę kto zamieszał moją maczugą cooliberr na 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no widze, widze .... se chopak grabi normalnie .... ja sie ostatnio cierpliwości nieco naumiałam, więc se ..... poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja tatuaż ścienny od JANINKI-AMORKI82 - ten z numerem 2 ( kk36), daję 40zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Góral - 260 zł od pierwszej chwili kiedy go "przytuliłam" czuje że powinien pozostać ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 eeeeee widzę, że tu większy ruch... więc tu zapytam... czy ktoś wie z czego wykonane są oprawy na włączniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 eeeeee widzę, że tu większy ruch... więc tu zapytam... czy ktoś wie z czego wykonane są oprawy na włączniki? Nitka a może szerzej troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 eeeeee widzę, że tu większy ruch... więc tu zapytam... czy ktoś wie z czego wykonane są oprawy na włączniki? Nitka a może szerzej troszku baaaaaa pewnie, że mogę już wszystko wiem bo dostałam priva od Janinki pięknie dziękuję chodziło mi o to z jakiego materiału są wykonane te ozdoby i już wiem i może powiem wszystkim, że to matowa folia samoprzylepna.... zapytałam, bo wiem, że są też osłonki z plastiku - i nie byłam pewna i już wiem, że dwie lub trzy będe się pisała - ale musze jeszcze doustalać kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 eeeeee widzę, że tu większy ruch... więc tu zapytam... czy ktoś wie z czego wykonane są oprawy na włączniki? Nitka a może szerzej troszku baaaaaa pewnie, że mogę już wszystko wiem bo dostałam priva od Janinki pięknie dziękuję chodziło mi o to z jakiego materiału są wykonane te ozdoby i już wiem i może powiem wszystkim, że to matowa folia samoprzylepna.... zapytałam, bo wiem, że są też osłonki z plastiku - i nie byłam pewna i już wiem, że dwie lub trzy będe się pisała - ale musze jeszcze doustalać kolory to super że masz ten problem z głowy - do następnego zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 zapewne tak... bo zielony mi nie do końca pasi ale może ktoś inny się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Heloł Wszystkim! 4 Aniołki wykonane przez wychowanków Ogniska Marymont [zobacz] (podarowane przez Redakcję) Nr 1 - cena wywoławcza -10 zł -30 złNr 2 - cena wywoławcza - 10 zł - 20 złNr 3 - cena wywoławcza - 10 zł - 20 złNr 4 - cena wywoławcza - 10 zł - 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts