ponury63 08.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Heloł Wszystkim! 4 Aniołki wykonane przez wychowanków Ogniska Marymont Heloł Rozanieliło się mocno z podziękowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Heloł Wszystkim! 4 Aniołki wykonane przez wychowanków Ogniska Marymont Heloł Rozanieliło się mocno Dzieki !!!! Ano trochę ,ja wiem co można wystawić i zalicytować Twoje zdjęcie na privie (bezcenne) bo na zlocie rozmawiałem z P. A. Paplińskim że właściwie nikt nie wie jak wyglądasz w realu , to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Heloł Wszystkim! 4 Aniołki wykonane przez wychowanków Ogniska Marymont Heloł Rozanieliło się mocno Dzieki !!!! Ano trochę ,ja wiem co można wystawić i zalicytować Twoje zdjęcie na privie (bezcenne) bo na zlocie rozmawiałem z P. A. Paplińskim że właściwie nikt nie wie jak wyglądasz w realu , to by było coś Gaweł - piekna licytacja nic, dodać nic ując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja wiem co można wystawić i zalicytować Twoje zdjęcie na privie (bezcenne) bo na zlocie rozmawiałem z P. A. Paplińskim że właściwie nikt nie wie jak wyglądasz w realu jak to nikt ? ja wiem i zapewniam, że nie ma czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja wiem co można wystawić i zalicytować Twoje zdjęcie na privie (bezcenne) bo na zlocie rozmawiałem z P. A. Paplińskim że właściwie nikt nie wie jak wyglądasz w realu jak to nikt ? ja wiem i zapewniam, że nie ma czego żałować no cóż .... zapewne wielka ściema no to co z tym zdjęciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Heloł Wszystkim! 4 Aniołki wykonane przez wychowanków Ogniska Marymont Heloł Rozanieliło się mocno Dzieki !!!! Ano trochę ,ja wiem co można wystawić i zalicytować Twoje zdjęcie na privie (bezcenne) bo na zlocie rozmawiałem z P. A. Paplińskim że właściwie nikt nie wie jak wyglądasz w realu , to by było coś Gaweł - piekna licytacja nic, dodać nic ując No coTy nic takiego mam słabośc doaniołków bo jest w nich coś dobrego z natury rzeczy , a jakpomysł z wizerunkiem MODERATORA???? (cos nie daje znaków życia) zaraz mnie pewnie zbanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No masz wlóż kij w mrowisko a nozyce się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja wiem co można wystawić i zalicytować Twoje zdjęcie na privie (bezcenne) bo na zlocie rozmawiałem z P. A. Paplińskim że właściwie nikt nie wie jak wyglądasz w realu jak to nikt ? ja wiem i zapewniam, że nie ma czego żałować No i Tomek 1950 wie jak wygladasz Był z tego bardzo dumny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 tak, Tomek wie ale że był dumny.. hmmm.. no to co z tym zdjęciem? ano nic a jakpomysł z wizerunkiem MODERATORA???? (cos nie daje znaków życia) zaraz mnie pewnie zbanuje o ! ban to dobry pomysł a nie daje znaków, bo łazi po FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no to se nagrabiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nie nie ...ban to zdecydowanie złyt pomysł zdjęcie moderatora forum Ponury63 - dobry pomysł ...no dobrze, może być z profilu , portret w sepii zamazany stylizowany na retro ....byleby był z autografem ...założę się, za za niezłą sumke by poszedł ..... osobiście deklaruję, że licytowałabym do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No Daga jak wylecimy to w duecie nie będziemy się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No Daga jak wylecimy to w duecie nie będziemy się nudzić boszszsszz.....no coś Ty ..... ale za co? przeca my grzeczne jak łoweczki ... to wszystko dla dobra aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ramki: Nr 1 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 2 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 3 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 4 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 5 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 6 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 7 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Nr 8 [zobacz] - cena wywoławcza - 8 zł Wszystko po 10 zł poproszę A co do Maczugi to kolejne 10 zł więcej dokładamy do maczugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No widzisz Daga to są konkretne efekty naszej propagandy ,i konkretny Forumowicz który ma dobre serduszko,choć taki mlody stażem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 gawel ....już nieraz pisałam, że nie należy kierowć się na FM ilością wpisów i datą dołączenia .... bo pozory mylą MACZUGA ....daję 10 zł więcej niż daje cooliber (ile by to nie było bo się doszukać nie umiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 może być z profilu , portret w sepii zamazany stylizowany na retro ....byleby był z autografem ... no dobra.. tzn. czy moderator to nie wiem, ani czy 63, ale ponure to to jest na pewno profile, sepia, retro.. Coolibeer, zaraz ujme w ramy i poprawię maczugą od Daggulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 już dopisane Coolibeer przebił sam siebie w maczudze na 130, ale Smoczyca nie daje za wygraną i jest 140 PLNów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 może być z profilu , portret w sepii zamazany stylizowany na retro ....byleby był z autografem ... no dobra.. tzn. czy moderator to nie wiem, ani czy 63, ale ponure to to jest na pewno profile, sepia, retro.. Coolibeer, zaraz ujme w ramy i poprawię maczugą od Daggulki no to mnie się ten podoba http://www.bergoiata.org/fe/monstres-cinema/25/monsters_csg271_nosferatu.jpg ale nie wiem, czy podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 może być z profilu , portret w sepii zamazany stylizowany na retro ....byleby był z autografem ... no dobra.. tzn. czy moderator to nie wiem, ani czy 63, ale ponure to to jest na pewno profile, sepia, retro.. Coolibeer, zaraz ujme w ramy i poprawię maczugą od Daggulki okurcze to jest priceless i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts