ponury63 08.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 się spodobało no to mnie się ten podoba http://www.bergoiata.org/fe/monstres-cinema/25/monsters_csg271_nosferatu.jpg ale nie wiem, czy podobny no, sympatyczny chłopak... podobny z daleka do Gregory Peck'a a jaki robotny - właśnie schodzi pomajsterkować do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nooo, to gra i buczy .... ja wydrukuję slicznie w powiększeniu na grubszym papierze .... może się uda nawet A3 ... wyśle na adres do Pana Ponurego 63 , Pan Ponury63 ślicznie złoży autograf na przedniej stronie w dowolnym miejscu .... i nic ino wystawiać pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 autograph to mogę już teraz http://www.youtube.com/watch?v=tREbXcNu8OQ [to się chyba disco metal nazywało ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 autograph to mogę już teraz http://www.youtube.com/watch?v=tREbXcNu8OQ [to się chyba disco metal nazywało ] hm... disco metal powiadasz? ja nie wiem, ale ja to sam metal wolę ... bez tego disco na ten przykład taki : http://www.youtube.com/watch?v=VDAY4fO3Udw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.07.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 na dobranoc macuga 150 Dobranoc na dziś http://www.kki.net.pl/~drozd1/picigaz/maczuga5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.07.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dopisane, dziękujemy hm... disco metal powiadasz? ja nie wiem, ale ja to sam metal wolę ... bez tego disco ja tyż, ale w 'autographach' wyskoczyło właśnie takie coś z ery K. Szewczyka - jakaś taka 15-ta woda po Van Halen i 5 kislel po Motley Crue to dobreej nocy, szczęście że to nie Brooklyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzień Dobry wszytstkim którzy licytują i tym co nie wiedziec czemu nie licytują tylko ranek byłby lepszy gdyby jeden z uczestników nie budził mnie smsem że ktoś chce mi sprzątnąć mojego garala, a w cale nikt nie chce i co.... i musiałam wstać i moj góral wciąż jest mój.... chyba że czegoś nie dowidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 coolibeer ... jakiś Ty chopie uparty jest maczuga -160zł ponury63 - cos mi się zdo, ze my w pobliskich tematach muzycznych się kulamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzień Dobry wszytstkim którzy licytują i tym co nie wiedziec czemu nie licytują tylko ranek byłby lepszy gdyby jeden z uczestników nie budził mnie smsem że ktoś chce mi sprzątnąć mojego garala, a w cale nikt nie chce i co.... i musiałam wstać i moj góral wciąż jest mój.... chyba że czegoś nie dowidzę zuzka ...podpuszcza Cie jak zwykle ...ale bedziesz mogła sobie to odbić przy najblizszym spotkaniu - pożycze Ci maczugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzień Dobry wszytstkim którzy licytują i tym co nie wiedziec czemu nie licytują tylko ranek byłby lepszy gdyby jeden z uczestników nie budził mnie smsem że ktoś chce mi sprzątnąć mojego garala, a w cale nikt nie chce i co.... i musiałam wstać i moj góral wciąż jest mój.... chyba że czegoś nie dowidzę zuzka ...podpuszcza Cie jak zwykle ...ale bedziesz mogła sobie to odbić przy najblizszym spotkaniu - pożycze Ci maczugę podpuszcza - on mi spać nie daje juz drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 się ciesz , kochana .... on Cie uprzedza cobyś czujna była i górala se pilnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wieszaczek nitubagi ---25ozdobka nitubagi ----25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 się ciesz , kochana .... on Cie uprzedza cobyś czujna była i górala se pilnowała dokładnie tak jest. Maczugi jej nie pożyczysz bo z tego co wiem chyba i zuzki ona jest ale nie zdążysz jej nawet dotknąć 161 zł maczuga proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.07.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 maczugą.. tak z letka dziń dybry wszystkim w ten chłodny, wiosenny dzień ponury63 - cos mi się zdo, ze my w pobliskich tematach muzycznych się kulamy też mi się tak zdawa a skoro już o kulaniu mowa, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.07.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ponury ... dobre kulanie nie jest złe coolibeer - uparciuchu .... specjalnie for you 165zł za MOJĄ maczugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.07.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dobra poczekam sobie do ostatniej sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dobra poczekam sobie do ostatniej sekundy coż za nierozwaga..... a jak prund wyłączą.... a jak się kolacja z piekna nieznajoma trafi.... a jak zabalujesz z kolegami.... ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 09.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Chustecznik wykonany przez Kasiorka 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 09.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam - poproszę obrazek ghost43 - 270 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.07.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witamy na licytacji i serdecznie dziękujemy w imieniu Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts