margotca1 04.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 mam pytanie czy kupując mieszkanie sprzedający moze podać konto wpłaty pieniedzy na nie swoje konto ( np. siostry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tak moze notariusz Ci wszystko wytlumaczy.Placasz kase na konto wskazane przez sprzedajacego.Transakcja jest podobno bardzo bezpieczna tak mnie poinformowac notariusz.Tez tak placilem jak kupowałem nieruchomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 19.07.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 A nie prościej założyć swoje konto? Chyba, że są inne czynniki uwarunkowujące te a nie inne rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts