ziemo_93 04.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Mam trzy drewniane słupy, jedenaście tralek, i trzy poręcze odpowiedniej długości. Od czego mam zacząć konstrukcję? Czy od przymocowania słupów i tralek do poręczy i potem to wszystko do podłoża? Jak to zrobić proszę o pomoc nie mam pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal194 05.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Chcesz te trzy słupy zamocować i miedzy nimi zamontować balustrady??Tralki z czego są ,to samo poręczę wszystko zależy od materiału.Jeśli metal to najpierw spawasz wszystko spawasz a potem montujesz .Daj może jakiś podglądowy rysunek np.Paint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo_93 05.07.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wszystkie elementy są z drewna. Do mocowania tralek i słupków mam specjelne śruby. LINK do szkicu : http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0709/sasac9c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal194 05.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Z drewnem to u mnie ciężko ale poręcze raczej powinny być łączone ze słupkami na wpust. jeśli tak nie jest to postaw pierwszy słupek (patrząc od ściany ) i zamontuj poręcze a potem tralki i dalej już pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 05.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo_93 05.07.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzięki za poradę już wszystko wiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts