tacim 04.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Oj i juz kolejne problemy zrobili mi w domu piękny komin z klinkieru poprostu śliczny ale dzisiaj mnie zmroziło bo zdałem sobie sprawę że komin ma tylko daszek pod kominek a co z gazem k...... mać co z gazem . Miała iść rura w kanale wentylacyjnym a skoro od góry sa zamurowane to dupa zbita będę musiał rurę dać przez ścianę tak??? Dobrze myślę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 04.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zawsze można przewiercić ten daszek z góry To nie jest problem Teraz z reguły idzie rura o średnicy 80mm więc nie będzie tak źle... Taki problem to nie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 05.07.2009 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Też już właśnie tak pomyślałem tylko ten klinkier taki twardy zobaczymy jak to będzie ale jazda. Teraz musze poczekać na zakończenie dachu bo folia połozona nie ma jak dojść z cięzkim sprzetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Też już właśnie tak pomyślałem tylko ten klinkier taki twardy zobaczymy jak to będzie ale jazda. Teraz musze poczekać na zakończenie dachu bo folia połozona nie ma jak dojść z cięzkim sprzetem. dobra koronka w widią i nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts