zakwas 04.07.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam wszystkich , domek już stoi w stanie surowym i przyszła pora na wykończanie , zapewne wiedza z tego forum mi w tym pomoże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 wiedza tego forum jest przeogromna, a forumowicze bardzo pomocni /jak im się chce / witam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.07.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 .. no to jeszcze wora piniędzów życzę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 .. no to jeszcze wora piniędzów życzę J I dobrych ekip budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakwas 07.07.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzięki za życzenia , wór pieniędzy już poszedł a teraz na bieżąco tyramy z żoną i inwestujemy, co do ekip to na razie tylko 4(hydraulik,dekarz,elektryk i posadzkarze) były co mogę pochwalić , a tych co nie to murarze bo przeciągali budowę i robili 4 domy w tym samym czasie ,tynkarze co tynkowali 2 miesiące a w tym dobre 3 tygodnie pili ale cena (9zł/m2) i jakość tynku na szczęście to wynagrodziła po zakończeniu tynkowania zostało im 600zł do zapłaty a tak resztę przepili na budowie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki za życzenia , wór pieniędzy już poszedł a teraz na bieżąco tyramy z żoną i inwestujemy, co do ekip to na razie tylko 4(hydraulik,dekarz,elektryk i posadzkarze) były co mogę pochwalić , a tych co nie to murarze bo przeciągali budowę i robili 4 domy w tym samym czasie ,tynkarze co tynkowali 2 miesiące a w tym dobre 3 tygodnie pili ale cena (9zł/m2) i jakość tynku na szczęście to wynagrodziła po zakończeniu tynkowania zostało im 600zł do zapłaty a tak resztę przepili na budowie.) Zakwas, dobra ta ekipa od tynków, hahahaha ! Serio, uśmiałam sie do łez ! Ale co się wybawili... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakwas 10.07.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Bawili się dobrze a po wytynkowaniu 1000m2 zostało im po 200zł , z 5 razy teść chciał ich pogonić to wtedy ładnie się podlizywali i robota szła pełną parą od 6 do 22 a po 3 dniach od nowa balet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Nie, no nie mogę po prostu - co za ekipa, hahahaha ! Ech, z tymi "budowlańcami".... Wytrwałości w dalszych etapach. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts