jorg 05.07.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mam dość cywilizacji. Tych wszystkich komórek, furek z turbodoładowaniem,Gps-ów, setek kanałów telewizyjnych, głupich programów telewizyjnych, ciagłego gonienia za szmalem, głupich unowocześnień w domu, galerii handlowych, promocji. Chciałbym sie tego pzbyc i wyjechać w pi...u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 05.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Syberia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Może nie tak radykalnie.Nie wszystko na raz i może niekoniecznie wszystko.Z moich doswiadczeń wynika , że największą ulgę odczuwa się po wyrzuceniu tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Też mi to chodzi po głowie , ale tak dłu go nie będzie to możliwe, jak długo dzieci małe są. Kiedyś jak na swoje wyfruną, to kto wie... Tylko zona pewnie rozwód weźmie jak się gdzieś na odludzie wynieść chcieć będę . Czasem się zastanawiam, czy to jest w ogóle do zrealizowania!Bo jakiś stały dopływ kasy trzeba sobie zapewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Niektóre zadania można zrealizować od ręki: - oglądanie głupich programów nie jest obowiązkowe - galerie można omijać szerokim łukiem - z unowocześnień też można nie korzystać (tego byłoby mi szkoda ) - komórkę można zawsze wyłączyć, albo się jej pozbyć (choć bywa przydatna) Szmal, w pewnych ilościach, do życia jest niestety konieczny i na to rady nie ma, trza go zorganizować (Chyba, że szóstka, albo spadek ). Od jakiegoś czasu nie oglądam telewizji, wyjątkiem bywają jakieś wiadomości, ale też coraz trudniej je trawię ze względu na sposób przekazu i tematykę , centra omijam wiieeeeelkim łukiem, z wszelakie zakupy najchętniej ceduję na Moją Większą Połowę. Dobrym autkiem bym nie pogardziła, bo przydatne to jest bezwzględnie, szczególnie gdy mieszka się na wsi (moje jest już pełnoletnie ). Zaważyłam, że bez telewizji jest mi o wiele lepiej, spokojniej, choć niektórzy uważają to za dziwactwo . Coś mi się widzi, że chyba musisz trochę zwolnić tempo i odrobinkę wyluzować, żeby Cię jaki kryzys nie dopadł. Może kilka dni w jakiejś głuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zaważyłam, że bez telewizji jest mi o wiele lepiej, spokojniej, choć niektórzy uważają to za dziwactwo. A teges ... tak zapytam, ... czy też tak masz, że jak ludzie gadają co wczoraj w serialu, takim czy śmakim było, a Ty mówisz że nie oglądasz, to patrzą jak na ufoludka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zaważyłam, że bez telewizji jest mi o wiele lepiej, spokojniej, choć niektórzy uważają to za dziwactwo. A teges ... tak zapytam, ... czy też tak masz, że jak ludzie gadają co wczoraj w serialu, takim czy śmakim było, a Ty mówisz że nie oglądasz, to patrzą jak na ufoludka? Toż właśnie piszę, że niektórzy za dziwaka mnie mają. Choć właściwie to znajomi wszyscy się przyzwyczaili do tego i wiedzą, że na tematy telewizyjne, to mogę pomilczeć, albo powywracać oczami Możesz mi mówić UFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No żesz właśnie. Kuna, siedzą przed tymi patrzydłami i tylko kombinują jak by tu kanały poprzełączać, żeby jak najmniej stracić ze WSZYSTKICH seriali. A jak się akurat trafi przerwa w serialach to się ogląda takie te .... nawet nie wiem jak nazwać. No te takie gdzie tańcują albo śpiewają... Matkoboska, a ile czasu można potem o tym gadaaaać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No żesz właśnie. Kuna, siedzą przed tymi patrzydłami i tylko kombinują jak by tu kanały poprzełączać, żeby jak najmniej stracić ze WSZYSTKICH seriali. A jak się akurat trafi przerwa w serialach to się ogląda takie te .... nawet nie wiem jak nazwać. No te takie gdzie tańcują albo śpiewają... Matkoboska, a ile czasu można potem o tym gadaaaać... O nieoglądaniu też można długo nawijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No żesz właśnie. Kuna, siedzą przed tymi patrzydłami i tylko kombinują jak by tu kanały poprzełączać, żeby jak najmniej stracić ze WSZYSTKICH seriali. A jak się akurat trafi przerwa w serialach to się ogląda takie te .... nawet nie wiem jak nazwać. No te takie gdzie tańcują albo śpiewają... Matkoboska, a ile czasu można potem o tym gadaaaać... O nieoglądaniu też można długo nawijać. Nawijać to można o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 05.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No żesz właśnie. Kuna, siedzą przed tymi patrzydłami i tylko kombinują jak by tu kanały poprzełączać, żeby jak najmniej stracić ze WSZYSTKICH seriali. A jak się akurat trafi przerwa w serialach to się ogląda takie te .... nawet nie wiem jak nazwać. No te takie gdzie tańcują albo śpiewają... Matkoboska, a ile czasu można potem o tym gadaaaać... O nieoglądaniu też można długo nawijać. Nawijać to można o wszystkim Czasem lepiej nie gadać to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ...wszystkie wymienione w pierwszym poście rzeczy są opcjonalne, nie musi się miec z nimi do czynienia - więc pewnie chodzi o coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ...wszystkie wymienione w pierwszym poście rzeczy są opcjonalne, nie musi się miec z nimi do czynienia - więc pewnie chodzi o coś innego? dosyc trafna uwaga A moze autor postu nie nadaza, a bardzo by chcial i stad ta frustracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czasem przychodzi taka chwila (zdarzenie, sytuacja, rozmowa, niepowodzenie ....) , że wszystko człeka wqropatwia i chyba właśnie taki moment nastąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Albo miał urodziny i się skłonił do przemyśleń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ...to się włącza chyba dopiero od czterdziestych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Albo miał urodziny i się skłonił do przemyśleń ... Chyba, że to jakieś smutne urodziny były Stawiam na przemęczenie + niemiłe zdarzenie. Mnie taka para też potrafi w dołek wpędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Stawiam na przemęczenie + niemiłe zdarzenie. Mnie taka para też potrafi w dołek wpędzić Mnie, kac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Stawiam na przemęczenie + niemiłe zdarzenie. Mnie taka para też potrafi w dołek wpędzić Mnie, kac. A ja go nie lubię, oj nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts