Gość Kolasz 01.12.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Dzien dobry, w nowo odebranym mieszkanku po poprawkach mam wigotne sciany. Oreintuje sie ktos jak dlugo czekac zeby zaczac cos z nimi robic (cekolowac itd...) jak suche musza byc ?? Pozatym zauwazylem ze szybie przy samym dole okna zbiera sie woda (taka rosa) z czego to moze wynikac ?? Dziekuej za pomocTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 09.12.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 w nowo odebranym mieszkanku po poprawkach mam wigotne sciany. Oreintuje sie ktos jak dlugo czekac zeby zaczac cos z nimi robic (cekolowac itd...) jak suche musza byc ?? Szpachlować możesz na lekko wilgotne, tylko, że gips będzie słabo wysychał i tego nie wyszlifujesz (wilgotny gips będzie się "ciągnął" na siatce). Pozatym zauwazylem ze szybie przy samym dole okna zbiera sie woda (taka rosa) z czego to moze wynikac ?? Z tego samego, co powyżej. Grzać, wietrzyć, grzać, wietrzyć, grzać, wietrzyć... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 11.01.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Z własnego doświadczenia mogę polecić osuszacz, świetnie spełnia zadanie podczas remontu, szybciej przebiegaja prace, a i później nie masz problemy z popękaniami, oczywiście osuszanie do progu wilgotności 40%, nie mozna przesuszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts