kedzior27 05.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witam,spalone auto uszkodziło mi elewację - stopił się styropian pod tynkiem. i moje pytanko, czy jeżeli jest nieznaczne uszkodzenie styropianu - wgłebienie - można wyrównać klejem i położyć drugą siatkę? jeżeli tak do jakiej głębokości można równać styropian klejem? Czy trzeba zrywać cały styropian i położyć nowy?. Mam położony 10 cm styropian. Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 05.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nieznaczne wgłębienie to znaczy ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedzior27 05.07.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 wgłębienia są większe i mniejsze, ale chciałbym zostawić i wyrównać klejem max wgłębienie na 1cm. Czy to dobry pomysł czy wszystko zrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 06.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wyrównaj klejem i zatop siatkę. Grube warstwy kleju sa narażone na pękanie, więc jeśli są miejsca gdzie grubość kleju będzie duża, to śmiało wsadzaj kolejne warstwy siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 07.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wyrównać klejem i siatką można. Należy jednak zdawać sobie sprawę z mniejszej izolacji w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts